Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın yıllar sonra gelen itirafı; Hülya Avşar’a sinir olmuştum!

Hazal Kaya’nın yıllar sonra gelen itirafı; Hülya Avşar’a sinir olmuştum!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Hazal Kaya, YouTube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece Programına konuk oldu.

Şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Medyapım imzalı Misafir dizisinde Buğra Gülsıy ve Ozan Dolunay ile baş rolü paylaşan ve dizide ‘Gece’ karakterine hayat veren Hazal Kaya, eğlenceli sohbeti, yüksek enerjisi ve samimi açıklamalarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Programda, çocukken dünya starı Ricky Martin’e fanatik bir şekilde hayran olduğunu ifade eden Hazal Kaya; “Ricky Martin konser için Türkiye’ye geldiğinde 8 yaşındaydım, Hülya Avşar’ın programına katılmıştı Avşar’ın Ricky Martin’in poposunu ellemesi o dönem olay olmuştu, ben de o anda ekranda o görüntüleri izlerken içten içe Hülya Avşar’a sinir olmuştum” dedi.

Hazal Kaya'nın yıllar sonra gelen itirafı; Hülya Avşar'a sinir olmuştum! 7

5 okul değiştirdiğini belirten Hazal Kaya Ricky Martin hayranlığından dolayı İtalyan Lisesi’ne gittiğini de söyledi.  Ünlü oyuncu, İbrahim Selim’in ‘Neden İtalyan Lisesi?’ sorusu üzerine, ‘İspanyol Lisesi vardı da ben mi gitmedim” açıklamasıyla izleyenleri güldürdü.

Anne ve babası avukat olan Hazal Kaya ağırlıklı olarak politika konuşulan bir evde büyüdüğünü ifade ederek. “Bir yaşında konuşmaya başladım ilk kelimem ‘İnönü’ oldu” dedi.

Hazal Kaya, “içimdeki adalet duygusuna güvenmeyi, baktığım şeyi görmeyi annemden öğrendim ve bu iş hayatımda da çok işime  yarıyor” açıklamasını yaptı.  Programda keman ve bale eğitimi aldığını da belirten oyuncu, 7 yıl boyunca günde 6 saat keman çalıştığını da itiraf etti.

Hazal Kaya’nın konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;