Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde heyecan bitmedi! Yeni oyuncularla hikaye yeni bir boyut kazanıyor!

Kardeşlerim dizisinde heyecan bitmedi! Yeni oyuncularla hikaye yeni bir boyut kazanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin en başarılı yapımlarından biri olan Kardeşlerim dizisi, çok önemli iki oyuncusu olan Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığının ardından yoluna devam ediyor. Dramatik hikayesiyle dikkat çeken dizi, kadrosuna kattığı yeni oyuncularla izleyiciyi yeni bir maceraya taşıyacak.

Anne ve babasını arka arkaya kaybettikten sonra dört kardeşin hayatta kalma mücadelesini sıcacık ve dramatik sahnelerle anlatan Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Kardeşlerim dizisi geçen hafta yayınlanan bölümünde Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı ve Melisa’ya hayat veren Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığıyla sarsılmıştı.

Diziden çok önemli iki karakter gitti. Ancak hikayenin gidişatını değiştirecek iki yeni karakter daha geldi. Bu iki yeni isim Nilsu Yılmaz ve Elif Uslusoy. Her ikisi de çok genç iki oyuncunun Kardeşlerim dizisine yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Kardeşlerim dizisinde heyecan bitmedi! Yeni oyuncularla hikaye yeni bir boyut kazanıyor! 8

Kardeşlerim dizisince Cemile karakterine hayat verecek olan Nilsu Yılmaz, genç yaşına rağmen deneyimli bir oyuncu. 20 yaşındaki Yılmaz, Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni bitirdikten sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun oldu. Dizi dünyasına 2013 yılında adım atan Yılmaz bugüne kadar Davetsiz Misafir, 20 Dakika, Ufak Tefek Cinayetler, Payitaht Abdülhamid, Kırmızı Oda gibi film ve dizilerde rol aldı.

Kardeşlerim dizisinde heyecan bitmedi! Yeni oyuncularla hikaye yeni bir boyut kazanıyor! 9

Diziye girecek bir başka karakter de Canan. Kardeşlerim dizisinde hikayenin seyrini değiştirecek karakterlerden biri olan Canan’ı ise Elif Uslusoy canlandıracak. Kardeşlerim, Elif Uslusoy’un ilk dizisi olacak.

Son zamanlarda dizideki genç karakterlerin ilişkilerin yoğunlaşan dizinin hikayesi, dramatik yanı biraz ikinci plana atmıştı. Dizinin izleyicileri de senaristleri bu yüzden eleştirmiş, yeniden dram görmek istediklerini söylemişlerdi.