Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın yeni doğan kızı Süreyya ve 3,5 yaşındaki oğluyla pozuna ünlü meslektaşlarından yorum yağdı…

Hazal Kaya’nın yeni doğan kızı Süreyya ve 3,5 yaşındaki oğluyla pozuna ünlü meslektaşlarından yorum yağdı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bizim Hikaye dizisinin finaline doğru hamile olduğu öğrenilmişti Hazal Kaya’nın. Kendisi gibi oyuncu ve aynı zamanda yönetmen ve müzisyen olan eşi Ali Atay ile oğulları Fikret Ali’yi 2019 yılının Kasım ayında kucaklarına almışlardı.

Çiftin bir de kız bebek bekledikleri, Hazal Kaya’nın hamileliğinin 4. ayında öğrenilmişti. Kaya, doğumundan önce, Şubat ayında yaşadığımız deprem felaketi sonrası bölgeye yardım toplama faaliyetlerine katılmıştı. Karnı burnunda organizasyonlarda görev alan Hazal Kaya, doğumundan bir gün önce de çalışmaya devam ediyordu.

Kızı Leyla Süreyya’yı 11 Şubat’ta dünyaya getiren Hazal Kaya’nın o sevinçli anlarından küçük bir kare daha sonra sosyal medyada paylaşılmıştı. Kaya, deprem felaketini yaşadığımız dönemde, ilgiyi biraz da üzerine çekmemek için, sessiz sedasız büyüttüğü kızını 40 günlük olana kadar tam olarak göstermedi o acılı günlerde.

Hazal Kaya'nın yeni doğan kızı Süreyya ve 3,5 yaşındaki oğluyla pozuna ünlü meslektaşlarından yorum yağdı... 10

Sonunda sevenleri ve hayranları için bir aile fotoğrafıyla birlikte selamladı herkesi sosyal medya hesabından. 3,5 yaşındaki oğlu Fikret Ali ve eşi Ali Atay ile birlikte, kucağında 40 günlük kızı Süreyya ile mutlu aile pozlarını paylaştı.

Hazal Kaya'nın yeni doğan kızı Süreyya ve 3,5 yaşındaki oğluyla pozuna ünlü meslektaşlarından yorum yağdı... 11

Mutluluğunu paylaşırken de ‘Kapkaranlık günlerde bize umut ışığı gibi gelen canım kızım, iyi ki doğdun. 40 gün nasıl geçti bilmiyorum” notunu ekledi.

Hazal Kaya'nın yeni doğan kızı Süreyya ve 3,5 yaşındaki oğluyla pozuna ünlü meslektaşlarından yorum yağdı... 12

Oyuncunun bu aile fotoğrafına, hayranları, sevenleri yorum ve beğeni yağdırdılar adeta. Hazal Kaya ve Ali Atay’ın dostları, meslektaşlarından da nazar boncuklu emojiler, tebrik yorumları geldi.

Hazal Kaya'nın yeni doğan kızı Süreyya ve 3,5 yaşındaki oğluyla pozuna ünlü meslektaşlarından yorum yağdı... 13

Aralarında Şükran Ovalı, Doğa Rutkay Kamal, Songül Öden, Ceyda Ateş, Can Bonomo, Boran Kuzum, Cansu Tosun, Selçuk Yöntem’in de yer aldığı ünlü isimler de bu güzel aile tablosuna ‘Maşallah’ sözleri ve nazar boncuğu ya da kalp emojileri gönderdiler…