Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı niyet etti ama Üç Kuruş’taki rolü bir başka ünlü kaptı!

Hazal Subaşı niyet etti ama Üç Kuruş’taki rolü bir başka ünlü kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kuruş dizisi için Ay Yapım tarafından yapılan çalışmalar hızla devam ediyor. Dizi için ekibin eylül sonunda sete çıkması bekleniyor. Üç Kuruş dizisine katılan oyuncuların isimleri bir bir ortaya çıktıkça projenin ne kadar güçlü geldiği de anlaşılıyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Aytaç Uşun, Nursel Köse, Civan Canova, Aslıhan Malbora ve Burak Altay ile anlaşmalar yapıldı. Son olarak ise bu isimlere Nesrin Cavadzade eklendi. Geçen sezon Yasak Elma dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan oyuncu, Üç Kuruş dizisinin kadın başrolü oldu.

Hazal Subaşı niyet etti ama Üç Kuruş'taki rolü bir başka ünlü kaptı! 4

Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamları yayınlanacağı için Nesrin Cavadzade, Fox TV’deki eski dizisine de rakip oldu. Ayrıca Çukur dizisinde izlediğimiz Hazal Subaşı’nın deneme çekimlerine katıldığı Bahar karakterini de Nesrin Cavadzade’ye verildiği ortaya çıktı.

Uraz Kaygılaroğlu ile Hazal Subaşı ikilisini Üç Kuruş dizisinde bekleyenler yanıldı. Nesrin Cavadzade, araya girerek Bahar rolünü kapan kişi oldu.

Mafya babasının kızı Bahar olarak izleyeceğimiz güzel oyuncu, yine sert ve etkileyici bir rolle hayranlarının karşısına çıkacak.