Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu’na Üç Kuruş çekimleri öncesi ödev verildi!

Uraz Kaygılaroğlu’na Üç Kuruş çekimleri öncesi ödev verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzalı olan Üç Kuruş dizisi bilindiği üzere İçerde ve Çukur’un ardından gelen benzer bir etki yaratacak bir dizi… Çukur izleyicilerinin heyecanla bekledikleri Üç Kuruş’a yapılan her oyuncu transferi de daha çok konuşulmasını sağlıyor.

Geçen sezon Sefirin Kızı dizisinde başarılı bir performans sergileyen Uraz Kaygılaroğlu ilk belirlenen isim olmuştu. Kartal karakterini canlandıracak olan oyuncu, polis ve mafya arasında geçecek olan hikayenin başrolünde yer alıyor.

Mahalle kavramının yine kendini göstereceği Üç Kuruş dizisinde son transfer ise mafya babasının kızı Bahar rolü için Nesrin Cavadzade oldu… Daha önce Hazal Subaşı için düşünülen rolü ünlü oyuncu adeta kaptı.

Civan Canova ve Nursel Köse gibi usta oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Üç Kuruş dizisi için bazı oyuncular ön çalışmalara başladı. Kartal rolünde zorlu bir döneme hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu’na da çekimler başlamadan önce bazı ödevler verildi.

Eylül sonunda ekip sete çıkacak ama Uraz Kaygılaroğlu rolü için Mehmet Akatay’dan roman dansları konusunda eğitim almaya başladı. Kartal renkli bir karakter olacak ve mahalle sahnelerinde anlaşılan roman dansıyla herkesi etkileyecek.