Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinde küçük umut büyüdü, final değil yeni çözüm konuşuluyor!

Hekimoğlu dizisinde küçük umut büyüdü, final değil yeni çözüm konuşuluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinin Kanal D ekranında 7 bölüm sonra final yapacağı ile ilgili haberlerin gelmesinin ardından sosyal medya harekete geçmişti. Hatırı sayılır bir izleyici kitlesi bulunan dizinin bu şekilde bitmesini istemeyen hayranlar, yeni ama küçük bir ihtimale tutunmuştu. Bu küçük ihtimal ise dizinin dijital bir platformda devam edebileceğine yönelik beklentiler idi…

İşte bir beklenti ve küçük umut olarak ortaya çıkan bu durum, dijital platformlarda da değerlendirildi ve dizinin devamı için ortaya yeni bir çözümün çıkabileceği konuşuluyor. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin dijitalde devam etmesi yönünde görüşmeler yapıldığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada izleyicilerin de istedikleri bu çözüm için atılan adımlar umudun yeniden yeşermesini sağladı. Konuyla ilgili son gelişmeleri aktaran Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Hekimoğlu dizisi hayranlarının yüreklerine su serpen bilgiler sundu.

Sina Koloğlu, şöyle yazdı: “Kendine kemik kitlesini oluşturan ender dizilerden biri oldu ‘Hekimoğlu’. Belki açık kanalda istenen izlenme oranını alamadı. Ama sonuçta, onu takip eden, bırakmayan büyük bir meraklısı var. ‘Leyla ile Mecnun’ da öyledir, ‘Behzat Ç’ de öyledir mesela. Böylesi bir durum her diziye nasip olmaz. Gelelim ‘Hekimoğlu’na…

Yazdığımda burada sezon sonunda biteceğini, hayli ‘tweet’ geldi. Çoğunluk, “Dijital ortamda devam etsin” diye yazmıştı. Galiba istedikleri olacak gibi görünüyor. Olay taze, görüşmeler var. Hatta bir tane çok net. Yani ‘Hekimoğlu’ büyük olasılık dijitalde olacak.”