Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu hayranlarının aklı başına iş işten geçtikten sonra geldi!

Hekimoğlu hayranlarının aklı başına iş işten geçtikten sonra geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında finale doğru giden Hekimoğlu dizisinin son haftalarda reytinglerinde yukarı yönlü bir düzeltme yaşanıyor. İyi oranlar elde etmeye başlayan dizi özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde ortalama oranlar tutturuyor. Daha düşük sonuçları da sezon içinde gören Kanal D dizisinde izleyici ilgisinin finale doğru artması dikkat çekiyor.

Son 4 bölümü kalan Hekimoğlu için final kararından geri dönüş yok. Ancak dijitalde devam etme ihtimali var, bu da küçük bir ihtimal. Hatta şimdilik bu ihtimal bile henüz ortada yok… Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin son haftalarda reyting sonuçları da dikkatlerden kaçmıyor.

Daha iyi oranlar elde eden dizide geriye sayım sürerken yaşanan bu izleyici ilgisinin geri dönüşü şaşırtıyor. Hekimoğlu finale gidecek diye mi hayranlar yeniden diziye ilgi gösterdi bilinmez ancak iş işten geçti bile…Artık dizinin finali için sadece 4 bölüm kaldı.

Reytingler ortalama seviyelerde olsa da devam edebilmesini sağlayacak noktadan uzakta.

Hekimoğlu dün akşam tüm kişiler kategorisinde 15. sırada yer aldı ama AB’de günü 8.tamamladı. ABC1’de ise 12. durumda bulunuyor.