Ana sayfa Sosyal Medya Herkes aynı fikirde! Salih Bademci bu ödülü sonuna kadar hak etti!

Herkes aynı fikirde! Salih Bademci bu ödülü sonuna kadar hak etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2021 yılı ünlü oyuncu Salih Bademci’nin kariyeri açısından unutulmayacak bir yıl oldu. Ekranlarda adeta Salih Bademci fırtınası esti.

Ünlü oyuncu, 3 farklı dizide 3 farklı rolde harika iş çıkarttı! 2021 yılında yer aldığı dizilerle dikkatleri üzerine çeken Salih Bademci, üst üste farklı rollerle hayranlarını fazlasıyla şaşırttı.

Oyuncu, Show TV’de Burçin Terzioğlu ile baş rolü paylaştığı ve geçtiğimiz ay final yapan Yalancı dizisinde psikopat doktor ‘Mehmet Emir’ karakteriyle harikalar yarattı.

Blu TV’de ekranlara gelen İlk ve Son dizisinde Özge Özpirinçci ile rol alan Salih Bademci burda da yine çok farklı bir rolle ekranlara geldi.

Salih Bademci, Netflix’de yayınlanan Kulüp dizisinde canlandırdığu ‘Selim Songür’ karakteriyle ise izleyiciyi ters köşe yaptı. Oyuncu adeta yeteneğini konuşturduğu karakteriyle hem izleyiciden hem de TV eleştirmenlerinden övgü dolu yorumlar aldı.

Bütün bu rolleri canlandırmadaki başarısı Salih Bademciye GQ Türkiye tarafından düzenlenen gecede Yılın Oyuncusu Ödülü’nü getirdi  Yılın en iyilerinin ödül aldığı gecede, Salih Bademci GQ tarafından “Men Of The Year 2021” ilan edildi.

Herkes aynı fikirde! Salih Bademci bu ödülü sonuna kadar hak etti! 7

Mutluluğunu instagram hesabından da paylaşan Salih Bademci’nin gönderisine binlerce yorum yapıldı. Yorumlarda, oyuncunun hayranları ve pek çok sanatçı arkadaşı dahil herkes bu ödülü sonuna kadar hak ettiği konusunda birleşti.

Aralarında, Burçin Terzioğlu, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Aslı Enver, Aslıhan Güner, Ebru Şahin, Türkü Turan ve Metin Akdülger’in de bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı Bademci’nin paylaşımına yorum yaptı.

Ödül töreninde duygusal anlar yaşayan Salih Bademci yaptığı konuşmada kendisi gibi oyuncu olan eşi İmer Özgün’ü de unutmayarak, kendisine olan desteği için teşekkür etti. İşte o görüntüler;