Ana sayfa Dizi Fragmanları Annemizi Saklarken dizisine Star TV’den yeni karar, yeni şans!

Annemizi Saklarken dizisine Star TV’den yeni karar, yeni şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Annemizi Saklarken isimli dizi iki bölüm yayınlandı ama reytingler çok düşük geldi. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin izleyiciler tarafından yeterince ilgi görmemesi çok talihsizlik oldu.

Annemizi Saklarken iyi bir hikayeye ve güçlü oyunculuk performanslarına rağmen ilgi görmeyince Star TV önemli bir karar daha aldı. İlk bölümün ardından farklı zamanlarda diziyi tekrar yayınlayarak ilgi çekmeye çalışan Star TV, bu sefer de Cumartesi akşamı dizinin ikinci bölümünü bir kez daha yayınlama kararı aldı.

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanıştıktan sonra değişen hayatı anlatan dizinin 18 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’da ikinci bölümünü izleyebilirsiniz.

Annemizi Saklarken dizisi için bu önemli bir şans. Eğer dizi Cumartesi günleri iyi sonuçlar alır ise belki gün değişikliği bile gelebilir. Gönül Dağı, Kardeşlerim ve Elkızı isimli yapımların da yayınlandığı cumartesi akşamları için Annemizi Saklarken bir sınav verecek.

Şayet dizi iyi bir reyting elde ederse belki de Star TV çarşamba akşamları yayınlanan diziyi Cumartesi günlerine de kaydırabilir. Tabii ki bunlar bir tahmin, ama reyting sonuçlarının da önemli bir gösterge olacağını söylemek lazım..

Star TV ayrıca cumartesi 13.45’te, pazar ise 16.30’da yine tekrar bölümler yayınlayacak.