Ana sayfa Dizi Haberleri Hikaye ve oyunculuk ters köşe ama Show TV’nin final kararı her şeyi bozdu!

Hikaye ve oyunculuk ters köşe ama Show TV’nin final kararı her şeyi bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun hem hikayesi hem de oyunculuk performansıyla en güzel işlerinden birisinin Yalancı dizisi olduğunu birçok izleyici biliyor…

Show TV ekranında yayınlanan Yalancı ne yazık ki, ömrü kısa olan diziler arasına katıldı. Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi, 10. bölümü ile birlikte geçtiğimiz hafta izleyenlere veda etti.

2021-2022 sezonunda dizi hayranlarının bitmesine en çok üzüldüğü yapımlardan birisidir Yalancı… Bunun nedenini ise Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu güzel bir şekilde açıkladı.

Sina Koloğlu, “Sezonun iyi işlerinden biriydi. Hikayesi ve de oyunculuğu ve de ters köşeleriyle…” diyerek sitem dolu bir yazı yazdı.

İngiliz dizisi The Liar’dan uyarlanan Yalancı ilk başladığında yüksek ilgi görse de sonradan izleyici sayısı hızla düştü. Show TV reytinglerin düşük gelmesi nedeniyle de final kararı alarak yapımı 10 bölümde bitirdi.

Yalancı dizisinin finali de izleyenleri tatmin etmedi. Bir güçlü hikaye ve ekip daha ne yazık ki reytingler nedeniyle harcandı.

Yalancı dizisinin ardından hikayeyi çok seven ve yeni bölümleri izlemek isteyen geniş bir izleyici kitlesi kaldı.