Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinin reytingleri acı gerçeği gösteriyor!

Aşk Mantık İntikam dizisinin reytingleri acı gerçeği gösteriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam dizisi, çok başarılı bir proje.. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi de oyuncu kadrosu da oldukça başarılı.

Cunning Single Lady isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam, potansiyeli ve seveni çok yüksek bir dizi… Yaz döneminde bir numaralı yapım olması dizinin ne kadar geniş bir kitleyi etkilediğini gösterdi.

Eylül ayı ile başlayan kış döneminde iyi çıkışlar yapan dizinin daha sonra reytinglerde düşüş sergilemesi ise senaristlerin hatasından kaynaklanıyor.

Dizinin eğlenceli ve bir o kadar da sempatik bölümleri devam ederken, kış sezonu dram yapımları ile yarışmak adına hikayenin drama çevrilmesi hiç iyi olmadı.

Aslında bu kadar yüksek potansiyeli olan bir dizinin ortalama reytinglerin biraz üzerine çıkması başarı mı, yoksa başarısızlık mı?

Reytingler sezonun diğer dizilerine bakılınca iyi görünüyor. Ancak dizinin potansiyelinin çok daha yüksek olduğu da bir başka gerçek.

Yani gerçek potansiyelini hikayesi nedeniyle ortaya koyamayan bir Aşk Mantık İntikam gerçeği ile karşı karşıyayız.

Reytinglerin çok daha iyi olabilecek iken, senaristlerin yanlış dram tercihi nedeniyle ortaya sıkıntılı bir tablo çıktı.

Cuma rekabetinde güçlü yapımlara iyi direnen Aşk Mantık İntikam, Fox TV’nin kolay vazgeçmeyeceği bir dizi oldu.

Bunu başarmak bile romantik komedi olarak başlayan ve drama çevrilen bir dizi için oldukça önemli bir başarıdır.