Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde bir sırrın peşine düşüyoruz!

Yasak Elma dizisinde bir sırrın peşine düşüyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Ema için artık pazartesi akşamları reyting yarışı daha sert geçecek. 3 haftadır tüm kategorilerde birincilik elde eden dizinin iyi bir beşinci sezon geçirdiğini söyleyebiliriz. Ancak rekabete Alparslan dizisi de katılacak.

Kalp Yarası ve Üç Kuruş ile yarışmakta zorlanmayan Yasak Elma için, TRT1’in tarihi dizisi birincilikteki en büyük rakip konumunda. Yasak Elma dizisinin hikayesindeki değişiklikler izleyicilerin yeniden Fox TV’yi tercih etmesini sağladı. Kanal yönetimi Yasak Elma’nın gidişatından çok memnun.

Yasak Elma’nın hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Aldatıldığını öğrendikten sonra eşi Çağatay ve yasak aşkı Kumru’ya büyük bir ders veren Yıldız’ın intikam planları bitmedi.

Yasak Elma dizisinde bir sırrın peşine düşüyoruz! 7

Dizinin senaristleri bir süre bu intikam planları ile izleyicinin ilgisini artırmaya çalışacak. Yıldız’ın Kumru ile ilgili öğreneceği bir sır da hikayenin gidişatını etkileyecek. Peki bu sır ne? İşte sırrın detaylarını 119. yeni bölümde görebileceksiniz.

8 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Yıldız, Doğan’ın Çağatay ve Kumru ilişkisini herkesten önce bildiğini öğrenir.

Yıldız, bu noktada Doğan’la yüzleşmeye gider. Doğan’ın söylediği bir söz ise Yıldız’ın Kumru’nun bir sırrı olduğunu anlamasını sağlar ve bu sırrın peşine düşer.

İşte 8 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinin 119. bölüm fragmanı: