Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi yine aynı strateji ile bir genç oyuncuyu popüler yapacak!

Kardeşlerim dizisi yine aynı strateji ile bir genç oyuncuyu popüler yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç isimler de önemli bir çıkışa imza attılar. Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Gözde Türker, Damlasu İkizoğlu, Recep Usta gibi oyuncular dizinin genç isimleri arasında bulunuyor.

Kardeşlerim’in dram yüklü hikayesinde özellikle genç ve az tanınan oyuncuların öne çıktığı bir dönem yaşandı. Her karakter dizinin hayranları tarafından ilgi gördü ve hikayede yer alan tüm genç oyuncular da bundan fayda sağladı.

Dizide iki yeni isim daha kadroda yer almaya başladı ve hikayede de öne çıkacak. Bu isimlerden birisi Cemile karakteri ile dikkatleri çeken Nilsu Yılmaz. Oyuncu kariyeri adına iyi bir karar vererek Kardeşlerim’den gelen teklifi kabul etti. Nilsu Yılmaz daha önce farklı yapımlarda rol aldı ve tanınan bir genç isim… Özellikle Payitaht Abdülhamid dizisindeki Dilruba ile Kırmızı Oda dizisindeki Melek karakteri oyuncunun öne çıkmasını sağladı.

Kardeşlerim dizisi yine aynı strateji ile bir genç oyuncuyu popüler yapacak! 7

Nilsu Yılmaz’ın canlandırdığı Cemile karakterinin arkadaşı Canan rolünde ise daha önce pek adı bilinmeyen bir isim yer alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Elif Uslusoy, dizi ekibine katıldı. Canan karakteri de yeni bölümlerde izleyenlerin dikkatini çekecektir.

Daha önce bir dizi tecrübesi bulunmayan Elif Uslusoy için Kardeşlerim dizisi kendisini göstermesi bakımında önemli bir sınav niteliğinde olacak.

Dizi sayesinde bir genç oyuncu daha izleyicilere yeteneklerini sunma fırsatı bulacak.