Ana sayfa Dizi Haberleri İddialar ortalığı karıştırıyor! Maraşlı izleyicisi merakla bekliyor! Devam mı yoksa final mi?

İddialar ortalığı karıştırıyor! Maraşlı izleyicisi merakla bekliyor! Devam mı yoksa final mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı Maraşlı hiç kuşkusuz bu sezonun en sevilen yapımlarından biri. Dizi her pazartesi akşamı izleyiciyi ATV ekranının karşısında toplamayı başarıyor.

Dizinin bu kadar başarılı olmasının sebeplerinden biri başrollerdeki genç oyuncular Alina Boz ve Burak Deniz’in canlandırdığı Mahur ve Celal’in arasındaki aşk. Birbirine zıt iki karakter olan Mahur ve Celal’in arasındaki aşk, dizinin sosyal medya paylaşımlarının en önemli sebeplerinden de biri.

Her ne kadar izleyiciden çok ilgi görse de Maraşlı reytinglerde çok da başarılı sonuç elde edemedi. Ne iyi ne de kötü sonuçlarla giden dizi sosyal medyada ise en çok konuşulanlardan biri. Her hafta hakkında en çok paylaşım yapılan dizi ve dizi çifti listelerinde ilk sıralarda yer alan diziyi ayakta tutan aslında izleyicileri oldu.

İddialar ortalığı karıştırıyor! Maraşlı izleyicisi merakla bekliyor! Devam mı yoksa final mi? 8

Reytinglerde sonuçlar böyle olunca dizinin devamı konusunda soru işaretleri ortaya çıktı. İzleyiciler neredeyse sezon sonu gelmesine rağmen ikinci sezon için hala bir açıklama yapılmamasını tepkiyle karşılıyor, büyük bir merakla gelecek haberi bekliyordu. En son gelen haber devam kararının son reytinglere bakılarak verileceği yönündeydi.

Bu arada diziyle ilgili ortalıkta iddialar dolaşıp duruyor. Bazı iddialara göre ikinci sezonla ilgili olarak kanalla anlaşma yapıldı ve dizi devam edecek.

İddialar ortalığı karıştırıyor! Maraşlı izleyicisi merakla bekliyor! Devam mı yoksa final mi? 9

Ancak tam tersi iddia da var. Buna göre kesin karar verildi ve Maraşlı’nın ipi kesildi. Dizi yakında sezon finali değil final yapacak.

Tüm bu söylentiler ortalıkta dolaşıp dururken ve izleyici merakla yapım şirketinin ağzından çıkacak cümleyi beklerken Maraşlı’yla ilgili belirsizlik hala devam ediyor.