Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinden kötü adam itirafı geldi!

Kardeşlerim dizisinden kötü adam itirafı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinin ilk sezonu çok başarılı şekilde yoluna devam ediyor.18. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak olan dizi, çok başarılı reytingler elde ederek zaman zaman birincilikler de alıyor. atv’nin bu sezonki en iyi projelerinden birisi olarak gözüken Kardeşlerim’in setinde yaşananlar Dizi TV programı tarafından yayınlandı.

Kardeşlerim dizisinde genç oyuncular gibi usta isimler de kadroda yer alıyor. Celil Nalçakan projede Akif Atakurt karakterine hayat veriyor. Canlandırdığı karakteri tanımak isteyeceğini ifade eden Nalçakan, böyle bir karakter ile arkadaş olabileceğini ama samimi olmayı istemeyeceğini söyledi.

“Herkes oynadığı karakteri iyi bir tarafından ele almak ister. Ben Akif’i hiç iyi tarafından ele almadım. Akif’in tek derdi oyunu kurmak. Çünkü hayatı boyunca çok piyon olmuş. Akif, tırnak içinde kötü birisi. Her şeyden önce eşini aldatıyor. İyi bir paye verebileceğimiz birisi değil. Komik mi evet. Cazibeli mi evet. Bu hikayenin jokeri Akif.”

Celil Nalçakan canlandırdığı karakteri tırnak içinde kötü olarak tanımlarken, izleyicilerin bu karakteri sevimli, sempatik olarak nitelendirmesi ise bir tezatlık içeriyor. Akif, dizi hayranları açısından da kötü birisi olarak tarif ediliyor. Ancak bu karaktere yönelik sempati besleyenlerin sayısı da hiç az değil.

Celil Nalçakan,bu dünyada zekanın en çekici şey olduğunun altını çizdi ve Akif karakterinin de çok zeki olduğunu söyledi.Nalçakan, “Akif çok zeki bir adam. Sevimli olmak için yapmıyor bunu, aslında eğleniyor. Herkes biraz kendini buluyor, hiç kimse sınırsız iyi değildir” diye konuştu.