Ana sayfa Dizi Haberleri İkimizin Sırrı dizisinde izleyicileri büyüleyen bir şeytan tüyü var!

İkimizin Sırrı dizisinde izleyicileri büyüleyen bir şeytan tüyü var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında atv ekranında bir bir yeni diziler başlıyor. Baş Belası izleyicilerle buluşmayı Pazar günleri sürdürüyor. Kalp Yarası dizisi ise 28 Haziran Pazartesi akşamı ilk bölümü ile geliyor.

Bir başka merak edilen dizi ise İkimizin Sırrı. Kadrosu açıklandıktan sonra çok dikkat çeken ve sosyal medyada derinden ama güçlü bir şeklide ilgi kazanan İkimizin Sırrı dizisinin fragmanı da etkileyici bulunmuştu.

Aras Aydın ve Leyla Feray ikilisini başrolde buluşturan atv dizisi, şu günlerde en çok merak edilen yaz projelerinin başında geliyor. Dizinin setinde çalışmalar sürüyor. atv’den henüz yayın tarihi açıklaması gelmedi. Ancak dizi hayranları bir hayli sabırsız.

Bir anne kız hikayesi olan İkimizin Sırrı’nın tılsımlı bir havası var. Benzer bir durum Kardeşlerim dizisinde de yaşanmıştı ve bu yapım çok beğenilerek ilk sezonunu müthiş bir ilgi sağanağı altında kapatmıştı.

İkimizin Sırrı dizisinde izleyicileri büyüleyen bir şeytan tüyü var! 8

Bir anne ile kızının hayatta kalma mücadelesini anlatan İkimizin Sırrı’nın durumu da bir anda patlama yapabilecek bir yapım olarak görülmesinden geçiyor.

Bir dram hikayesi izleyeceksiniz. Çekimleri bir süredir devam eden dizide güçlü bir oyuncu kadrosu da yer alıyor.

Başrol oyuncuları Leyla Feray ve Aras Aydın ile birlikte tüm ekibin sette yaptığı kutlama ile başlayan İkimizin Sırrı çalışmaları yoğun şekilde sürüyor.

İkimizin Sırrı dizisinde izleyicileri büyüleyen bir şeytan tüyü var! 9

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler var: Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek.

Peki Nasıl bir dizi izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.