Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisinde sırlar bir bir ortaya dökülüyor!

Aldatmak dizisinde sırlar bir bir ortaya dökülüyor!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşam yetmişinci bölümüyle ekrana geldi.

70.Bölümde Neler Yaşandı? Dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşandı, sırlar bir bir ortaya döküldü. Dündar, Tarık’ın hükmü altında yaşayan Yeşim’in bir türlü peşini bırakmadı. Yardımına koşan Ümit ise Yeşim’e karşı hatalarını telafi etmeye başladı.

Son günlerde yalnızlığıyla yüzleşen Mualla, sahip olduğu ailenin, aşiret sevdasından çok daha değerli olduğuna karar verdi. Bu sırada herkes tarafından terk edilen Kadriye, büyük bir karar aldı. Zor gününde Kahraman’ın yanında olmaya çalışan Oylum, yaklaşan tehlikeden habersizdi. Dicleli evinden beklenmedik bir yüz, ailenin en büyük sırlarını ortaya çıkarmaya hazırlanıyordu.

Güzide için savaşmaya karar veren Sezai, duruşmada boşanmak istemiyorum deyince Güzide büyük bir şaşkınlık yaşadı. Sezai’nin bu hamlesiyle ikilinin boşanması gerçekleşemedi. İpek’in düşük yaptığını öğrenen Sezai, kızını polise teslim etmeye karar verdi.

Yeşim, sonunda Tarık hakkındaki kozunu Güzide’ye açıkladı. Tarık’ın suçunu kanıtlayan görüntülerin yeniden ele geçirilmesi için Güzide, Oltan ve Tolga’dan yardım istedi.

Gerçek evladını bulmaya çok yaklaşan Güzide, işin içinde Tarık’ın oyunu olduğunu keşfetti. Yıllar önce engelli doğan bebeğinin Tarık tarafından başka bir bebekle değiştirildiğini öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı. Tarık’ı köşeye sıkıştıran Güzide, ondan itirafı alabilmek için bir plan yaptı.

Dicleler’in evinde ise sular bir türlü durulmadı. Oylum ve Kahraman’ın konuşmasına kulak misafiri olan Öznur, Can bebeğin gerçek babasının Tolga olduğunu öğrendi. Öznur duyduğu bu bilgiyle Oltan’ın kapısına gitti.

Aldatmak final bölümüyle perşembe atv’de!