Ana sayfa Dizi Haberleri İnci Taneleri dizisi 9. yeni bölümde Azem ailesini bir araya getirme mücadelesi veriyor

İnci Taneleri dizisi 9. yeni bölümde Azem ailesini bir araya getirme mücadelesi veriyor

tarafından ker_def

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisi derinlikli hikayesi, merak uyandıran sahneleri ve birbirinden etkileyici oyunculuk performanslarıyla her hafta gündem oluşturmaya devam ediyor.

Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden birisi haline gelen İnci Taneleri projesi, iyi reytingler alarak emin adımlarla yoluna devam ediyor. İlk 8 bölüm geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. 9. yeni bölümde de önemli gelişmeler yaşanacak.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

9.Bölümde yaşanacaklar ile ilgili detaylar şöyle: Azem, ailesini bir araya getirmek için elinden geleni yapmak için hazırdır. Artık tek çaresi iki evladına birden ulaşmaktır.

Cihan isteyene kadar da onunla iletişim kurma ısrarından vazgeçecektir. Ancak Cihan’ın içine düştüğü tehlike kararını uygulamasına izin vermez.

Dilber, Alişan’la yeni bir yaşam kurmak için elinden geleni yapsa da hiç ummadığı bir şekilde hayatı tepetaklak olur. Piraye’nin ise gördüğü bazı gerçekler karşısında iç dünyası bir kere daha karışacaktır.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!