Ana sayfa Dizi Haberleri İşte 2022 yılında Kanal D’nin en iddialı yeni dizisi!

İşte 2022 yılında Kanal D’nin en iddialı yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Üç Kız Kardeş 2022 yılının en iddialı dizisi olarak öne çıktı! 2022 yılında Kanal D ekranında yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş isimli yeni dizi için hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor. İclal Aydın’ın çok satan Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan aynı isimli dizi için yoğun bir hazırlık dönemi yaşanıyor.

Dizinin ekibine hem etkili ve tecrübeli oyuncular katılıyor hem de genç isimler ile kadro destekleniyor… Üç Kız Kardeş, 2022 yılının başlarında izleyicilerle buluşacak ve Kanal D’nin yeni yıldaki en önemli sürprizi olacak. Ayvalık’ta anne ve babası ile yaşayan 3 kız kardeşin hayata atılmaları ve başlarına gelen birçok üzücü olay dizinin hikayesini oluşturacak.

Türkan, Derya ve Dönüş isimli üç kız kardeşi kimlerin canlandıracağı da belli oldu. Dönüş olarak Almila Ada, Türkan karakterinde Özgü Kaya ve Derya olarak da Melisa Berberoğlu’nu izleyeceksiniz.

3 başarılı kadın ve genç kadın oyuncu, tecrübeli isimlerle bir arada dizinin başrolünde yer alıyor. Dizinin kadrosu hem genç hem de tecrübeli isimlerden kuruldu.

Kadroda yer alan oyuncular şöyle: Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Mert Özcan, Hakan Atalay.