Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi adeta bir okul gibi, şimdi de Elif Ulusoy büyük şans yakaladı!

Kardeşlerim dizisi adeta bir okul gibi, şimdi de Elif Ulusoy büyük şans yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin Canan’ı olarak hikayeye yeni katılan isim Elif Ulusoy oldu. Genç oyuncu için bu çok büyük bir fırsat anlamı taşıyor…

atv’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi çok etkili bir dizi. Hikayede tecrübeli oyuncular ile genç isimler bir arada bulunuyor. Bu durum genç oyuncuların güçlü oyuncular ile bir arada olarak daha iyi gözlem yapmasını ve kendilerini geliştirecek yeni bilgiler öğrenmesini sağlıyor.

Kardeşlerim dizisi genç isimler için adeta bir okul gibi oldu. Usta isimlerden yeni bilgiler öğrenen genç oyuncular, hikayede de iyi performanslar sergiliyor ve sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi tarafından takdirle karşılanıyor.

Şimdi de bu önemli fırsatı Elif Ulusoy kullanacak. Diziye Nilsu Yılmaz’ın canlandırdığı Cemile karakterinin ev arkadaşı Canan olarak katılan Elif Ulusoy, henüz kariyerinin başında bulunuyor.

1977 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, İstanbul Teknik Üniversitesi’nedn mezun oldu. İlk dizisi için sete çıkan Elif Ulusoy, hayatının en önemli fırsatlarından birisi ile karşı karşıya bulunuyor. Oyuncunun performansı merakla bekleniyor.