Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar ve Aşk Mantık İntikam dizilerini güçlendiren yeni karar!

Kanunsuz Topraklar ve Aşk Mantık İntikam dizilerini güçlendiren yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan iki önemli dizi için alınan son kararlar dikkatleri çekti. Her iki dizisinin de reytinglerde benzer oranlar elde ettiğini ve ortalamanın üzerine çıkabildikleri gözlemleniyor.

Çarşamba akşamları yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi için atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. Önce yönetmen değişikliği yapılan ve sonrasında da hikayesine yönelik bazı düzenlemeler gerçekleştirilen dizinin oyuncu kadrosuna ünlü bir isim daha katılıyor.

Başak Parlak, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapacak. Kanunsuz Topraklar dizisinde yeni bir karakter ile yeni bir adım daha atıldı. Necip Memili’nin canlandırdığı Ali Gelik karakterinin hayatına etki edecek olan Bahar karakterinin dizide bomba gibi bir başlangıç yapması bekleniyor.

Kanunsuz Topraklar ve Aşk Mantık İntikam dizilerini güçlendiren yeni karar! 8

Başak Parlak gibi uzun bir aradan sonra dizilere dönen bir isim daha var.. Anıl Altan, ikiz kızları Alin ve Lina’nın büyümesini görmek için bir süredir dizilerde yer almıyordu.

Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi için de yine bir oyuncu transferi söz konusu. Dizinin değişen ve dramın ağırlığının hissedildiği hikayesine yeni bir karakter dahil olacak.

Kanunsuz Topraklar ve Aşk Mantık İntikam dizilerini güçlendiren yeni karar! 9

Uzun yıllardır dizilerde göremediğimiz Anıl Altan, Aşk Mantık İntikam isimli dizi ile hayranlarını mutlu edecek. Dizide sürpriz bir karakteri canlandırması beklenen oyuncunun, İlhan Şen’in canlandırdığı Ozan karakterine rakip olacağı belirtiliyor.

Fox TV’nin her iki dizisi de bu yeni oyuncu transferleri ile bir hayli güçlendi.