Ana sayfa Dizi Haberleri İyi ki Cemre Baysel var! Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu’ndaki partnerine gönderme yaptı!

İyi ki Cemre Baysel var! Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu’ndaki partnerine gönderme yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aytaç Şaşmaz, kariyerinde bir ilki Baht Oyunu dizisiyle yaşıyor… Bugüne kadar yan rollerde izlediğimiz oyuncu en son Kanal D ekranında Hekimoğlu dizisindeki Emre karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Baht Oyunu isimli Salı akşamları izleyicilerle buluşan romantik komedi dizisinde başrolde yer alan Aytaç Şaşmaz, böyle güzel bir ekip ile bir arada olmaktan dolayı çok memnun olduğunu açıkladı.

TV100 kamerasına konuşan oyuncu, hayatından çok memnun. Yoğun bir çalışma yapmalarına rağmen her şeyin yolunda gittiğini anlatan Aytaç Şaşmaz, partneri Cemre Baysel ile de çok iyi bir uyum yakaladı.

Setteki enerjinin izleyicilere geçmesi, sosyal medyada çok güzel yorumların yapılması ve Baht Oyunu dizisinin reytinglerinin de iyi gelmesi ekibin moralini yükselten gelişmeler oldu.

Aytaç Şaşmaz da ilk başrolünde iyi bir projede olmanın keyfini yaşıyor ve partneri Cemre Baysel ile de iyi anlaşıyor. Oyuncu, partneri ile ilgili soru üzerine şöyle konuştu: “Cemre de, Serdar hocamız da, Sanem hocamız da iyi ki varlar. Bütün ekip olarak, bütün oyuncu arkadaşlarım iyi ki varlar.”

İyi ki Cemre Baysel var! Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu'ndaki partnerine gönderme yaptı! 8

Sosyal medyadaki yorumların çok güzel olduğunu ve izleyicinin setteki enerjiyi hissettiklerini de bu yorumlardan anladıklarını belirten Şaşmaz, “Onlar hissettikçe biz daha çok mutlu oluyoruz. Daha çok kamçılanıyoruz. Daha farklı bir şeyler yapmak istiyoruz. Alternatif bir şeyler de yapmaya çalışıyoruz. Senaristlerimiz, hocalarımız sayesinde çok güzel karşılığını buluyoruz. Sunduğumuz şeyin karşılığını buluyoruz” diye konuştu.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz buluşmasının çok iyi sonuç doğurduğunu ifade eden dizi hayranları, Ada ile Bora çiftinin uyumunu da çok beğeniyor.

Son iki bölüm Baht Oyunu reytinglerini artırdı ve yaz ekranında da en iyi sonuçları alan yapımlardan birisi oldu. Aytaç Şaşmaz bu durumun da kendilerini çok sevindirdiğini sözlerine ekledi.

İyi ki Cemre Baysel var! Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu'ndaki partnerine gönderme yaptı! 9

Projeden sonra yurt dışına giderek eğitim almak ve yeteneklerini geliştirmek isteyen Aytaç Şaşmaz, kariyerini sürdürürken eğitimine de önem vereceğini ifade etti.