Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç kendi bikini ve takılarıyla adeta şov yapıyor!

Berrak Tüzünataç kendi bikini ve takılarıyla adeta şov yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir derginin partisine katılan Berrak Tüzünataç, uzun süredir göremediği arkadaşları için buluştuğu için çok mutlu oldu. Deli Dolu Masa isimli programı için Gain platformu ile anlaşan oyuncu, farklı bir format ile hayranlarının karşısına çıkmaya da başladı.

Farklı projeler yaptığını ve bunları sosyal medyadan da paylaştığını ifade eden oyuncu, oldukça keyifliydi… “Gidip gelip hep birşeyler yapıyoruz” diyen Tüzünataç, iş ile tatil arasında mekik dokuduğunu anlattı.

Yaz ayını iş ile tatil arasında gidip gelerek geçireceğini anlatan Tüzünataç, keyfinin yerinde olduğunu da ifade etti. Oyuncu uzun süredir üzerinde çalıştığı bikini ve takı modellerini de yaz tatilinde üzerinde taşıyor.

Berrak Tüzünataç kendi bikini ve takılarıyla adeta şov yapıyor! 9

Tatilde olan ve arkadaşları ile keyifli anlar yaşayan Berrak Tüzünataç, bol bol denize girerek serinliyor.

Bronz teni ile dikkatleri çeken oyuncunun, meslektaşı Selma Ergeç ile birlikte keyifli anları kameralara da yansıdı.

Instagram hesabından yaptığı bikinili pozları ile de fit vücudunu sergileyen ünlü oyuncu, yaz tatilinin ne kadar neşeli geçtiğini de paylaşımlarına yansıtıyor.

Berrak Tüzünataç kendi bikini ve takılarıyla adeta şov yapıyor! 10

Kendi tasarımı olan bikinileri üzerinde taşıyan oyuncu, bunu da gururla hayranlarına duyurdu. Tüzünataç, “Biraz mutluyum. Aylardır harcanan emeklerin sonunda…

Üzerimdeki her şey benim tasarımım. Takı koleksiyonumuz artık satışta. Bu arada bikinim” diye bir mesajı da instagram hesabından yayınladı.

Berrak Tüzünataç kendi bikini ve takılarıyla adeta şov yapıyor! 11

Hem bikini hem de aksesuar tasarımlarını sergileyen oyuncu, hepsinin kendi tasarımları olmasından da gururla bahsetti.