Ana sayfa Sosyal Medya İyi ki Baht Oyunu dizisindeyim! İlk başrolünde Aytaç Şaşmaz’ın yüzü gülüyor!

İyi ki Baht Oyunu dizisindeyim! İlk başrolünde Aytaç Şaşmaz’ın yüzü gülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aytaç Şaşmaz, Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı Emre karakterinin ardından şimdi de yine Kanal D ekranında yayınlanan Baht Oyunu dizisinde Bora olarak hayranlarının karşısına çıkıyor.

Yaz ekranının yükselen yıldızı olan Baht Oyunu dizisinde Cemre Baysel ile iyi bir dizi çifti olan Aytaç Şaşmaz, bir derginin çekimlerine katıldı. TV100 ekibi tarafından çekimlerde görüntülenen Şaşmaz, setin çok yoğun geçtiğini anlattı.

Arada yaptığı işleri izinli olduğu günlere sıkıştırmaya çalıştığını söyleyen Aytaç Şaşmaz, bu yoğunluğa rağmen halinden de son derece memnun. Her şeyin yolunda olduğunu belirten oyuncu, “Baht Oyunu çok iyi gidiyor. Reytingler çok güzel, seyirci yorumları çok güzel. Çok şükür, çok mutluyuz. Ekibimiz, hocamız, oyuncu arkadaşlarım hepsi, iyi ki varlar iyi ki bu işteyim” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, set içinde enerjilerinin yüksek olduğunu ve bunun başarıya da yansıdığını düşünüyor. Şaşmaz, “Set içindeki enerjimizden kaynaklı böyle bir şey umuyorduk, hayal ediyorduk. Şükürler olsun ki hayallerimiz gerçek oldu. Her şey yolunda” diye konuştu.

Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu dizisiyle aslında kariyerinde ilk başrolünü canlandırıyor ve bu durumdan da son derece memnun. Çok yoğun olduklarını, çok çalıştıklarını vurgulayan genç oyuncu, izleyicilerden gelen güzel yorumların her şeyin karşılığını bulduğunu ifade etti.