Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’da korse kabusu! Camdaki Kız değil Korsedeki Kız!

Camdaki Kız’da korse kabusu! Camdaki Kız değil Korsedeki Kız!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D dizisi Camdaki Kız, her bölümünde yürekleri sıkıştırmaya devam ediyor. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümü yine heyecanlı sahnelerle karşımıza çıktı.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin özellikle son sahnesi sosyal medyada çok fazla yoruma neden oldu. Sahnede Sedat ve Nalan öpüşüyor, Feride de onları görüyordu.

Ancak yorumlardan biri vardı görenleri güldürdü. İzleyici dizinin adını Camdaki Kız yerine Korsedeki Kız olarak değiştirdi ve “Diziyi izlemeye sağlam başlıyorum hasta bitiriyorum. Camdaki Kız değil Korsedeki Kız olarak mahvetti Beni öfff yaa” dedi.

Camdaki Kız'da korse kabusu! Camdaki Kız değil Korsedeki Kız! 8

İzleyicinin dizinin adını Korsedeki Kız olarak değiştirmesinin sebebi, Burcu Biricik’in canlandırdığı karakter Nalan’ın annesi tarafından sürekli korse giymeye zorlanması. Nalan’ın, Nur Sürer tarafından canlandırılan annesi Feride, kızını her gün evden çıkarken korse giymesi için baskı yapıyor. Feride, çıkarılması çok zor olan korseyle kızının namusunu koruduğuna inanıyor. Nalan ise tüm gün üzerinde taşıdığı korse yüzünden zorla nefes alabiliyor, tuvalete dahi gidemiyor.

Feride kızı Nalan’a “Kendini erkeklerden korumalısın. Nikah memurunun karşısına çıkana kadar kimsenin sana dokunmasına izin vermeyeceksin. Eğer öyle bir şey yaparsan, seni evlatlıktan reddederim. Benden gizli bir şey yaparsan nasıl olsa duyarım, sana dünyayı zindan ederim” diyor.

Camdaki Kız'da korse kabusu! Camdaki Kız değil Korsedeki Kız! 9

Feride, dün akşamki bölümde pahalı düğün hediyelerini kabul eden kızını cezalandırmak için korselerin kuruması için asıldığı banyoya kitledi. Böylece kızının hatasını anlayacağını düşünüyordu.

İzleyici, Feride’nin kızına yaptıklarını zulüm olarak değerlendiriyor.