Ana sayfa Sosyal Medya İzleyicilerin kalbini titreten Kalp Yarası, sosyal medyada birinciliği yine kaptırmadı!

İzleyicilerin kalbini titreten Kalp Yarası, sosyal medyada birinciliği yine kaptırmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin dramatik dizisi Kalp Yarası bir süredir reytinglerde iyi gitmiyor. Ancak sosyal medyadaki başarısıyla kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Kalp Yarası, dün akşam yayınlanan bölümüyle bir kez daha sosyal medyanın birincisi oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 29 Kasım Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası oldu.

Kalp Yarası’nın başrollerindeki Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın çok iyi bir ikili olması Kalp Yarası’nın sosyal medyada başarıya ulaşmasının en önemli nedeni hiç kuşkusuz. İki oyuncu aralarındaki aşkı izleyiciye o kadar güzel aktarıyor ki, izleyici de sosyal medyada Kalp Yarası’nı konuşuyor. Kalp Yarası, dün gün boyunca sosyal medyada hakkında yapılan 122 bin paylaşımla sosyal reyting de günün birincisi oldu.

İzleyicilerin kalbini titreten Kalp Yarası, sosyal medyada birinciliği yine kaptırmadı! 7

Pazartesi akşamları reytinglerin fatihi ise TRT 1’de ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi. Başrollerinde Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un yer aldığı dizi yayına geldiği ilk günden bu yana reytinglerde liderliği elden bırakmıyor. Ancak sosyal medyada birinciliği bir türlü elde edemiyor. Alparslan Büyük Selçuklu, 59 bin 700 sosyal medya paylaşımıyla listenin ikinci sırasında yer aldı.

Ay Yapım’ın Çukur’dan Show TV’de ekrana getirmeye başladığı ancak bir türlü reytinglerde istenilen başarıya kavuşturamadığı Üç Kuruş, ortalama puanlarla devam ediyor. Ancak dizi karakterleri izleyiciye kendisini sevdirmeyi başardı. Listenin üçüncüsü olan Üç Kuruş hakında yapılan paylaşım sayısı 50 bin 400 oldu.

Gecenin sonuncusu ise Yasak Elma. Fox TV’nin bu sezon en başarılı yapımlarından biri olan Yasak Elma’nın reytinglerdeki düşüşü dikkat çekici. Entrika dolu dizi 6 bin 500 paylaşımla gecenin sonunculuğunu elde etti.