Ana sayfa Sosyal Medya Uzak Şehri Masalı dizisi tutmayan Aslıhan Güner, yeni bir karar aldı ve başladı!

Uzak Şehri Masalı dizisi tutmayan Aslıhan Güner, yeni bir karar aldı ve başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, meslek hayatındaki çıkışlarından birisini Kuzey Yıldızı dizisi ile yaptı. İki sezon boyunca Show TV’de ekrana gelen dizide Yıldız isimli Karadenizli bir kadını canlandıran Güner, oyunculuğu ile büyük bir hayran kitlesi edindi.

İsmail Demirci ile ekran uyumu tutan oyuncu, saçlarını da kızıla boyatarak imaj değişikliği yaptığı diziyle birlikte daha büyük kitleler tarafından tanınmaya ve sosyal medyada da gittikçe artan bir takipçiye sahip oldu.

Aslıhan Güner, Ordu’da çekilen dizide Yıldız karakteriyle o kadar özdeşleşti ki onu bir başka dizide farklı bir rolde görmeyi heyecanla bekledi takipçileri.

Uzak Şehri Masalı dizisi tutmayan Aslıhan Güner, yeni bir karar aldı ve başladı! 9

Sezon başında çekimleri Kars’ta yapılan Uzak Şehrin Masalı isimli bir diziyle ekrana geldi oyuncu. Barış Kılıç, Begüm Birgören, Timur Acar ile başrollerde yer alan oyuncu, bu kez bambaşka bir rolle izleyici karşısındaydı.

Ancak dizi beklenen ilgiyi göremedi ve 5. bölümüyle final yaptı. Aslıhan Güner ise uzak kaldığı İstanbul’a eşi ve ailesinin yanına döndü.

Şu sıralar bol bol ailesi ile vakit geçiren oyuncu, eşi Mert Kılıç ile de kısa bir tatil yaptı ve bazı fotoğraflarını da instagram’dan hayranları ile paylaştı.

Bu süreçte çalışmamanın da verdiği rehavetle sporunu da aksattığı anlaşılan oyuncu, daha fazla kendisini bırakmayarak formunu korumak için yeniden spora başlamaya karar verdi.

Uzak Şehri Masalı dizisi tutmayan Aslıhan Güner, yeni bir karar aldı ve başladı! 10

Oyuncu bu kararını hayranları ile de instagram sayfasından paylaştı. Yürüyüş bandında spor yaptığı görülen oyuncu, ince ve düzgün fiziğini yeni gelecek projeler için bozmamak niyetinde anlaşılan! Güner, işi oldukça ciddiye aldığını da bir eğitmen eşliğinde adeta kampa girerek spora başladığını göstermekte yaptığı paylaşımda…

Uzak Şehri Masalı dizisi tutmayan Aslıhan Güner, yeni bir karar aldı ve başladı! 11