Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın cinayetleri konusu Mezarlık dizisi Abdullah Oğuz imzası taşıyor!

Kadın cinayetleri konusu Mezarlık dizisi Abdullah Oğuz imzası taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ülkemizde uzun yıllardır büyük sorun olan ve bir türlü de çözüm bulunamayan kadına şiddet ve kadın cinayetleri dizilere de konu ediliyor.

Geçen sezon Masumiyet isimli dizi kadına şiddet konusunu öne çıkartmış, önemli mesajlar vermiş ama yüksek bütçesi nedeniyle kısa süreli bir proje olmuştu.

2021-2022 sezonunda güçlü kadın karakterlerinin dizilerde daha çok yer aldığı bir dönem yaşanıyor. Ayrıca yeni sezon için yeni bir dijital dizi hazırlığı yapıldığı ve kadın cinayetlerini odak noktasına alacağı da ortaya çıktı.

Hükümsüz isimli Exxen dizisinde de kadın cinayetleri konusu işlenmişti. Yeni dizinin yapımcılığını Abdullah Oğuz yürütüyor…

Kadın başrol oyuncusu olarak Birce Akalay ile anlaşma sağlandığı da ortaya çıktı.

Önemli mesajların verilmesi beklenen proje bir dijital platformda yayınlanacak. İddialı bir kadro hazırlandığı ve Mezarlık ismi verilen proje merakla bekleniyor.

Kanıt ve Çember gibi iki önemli polisiye dizi ile akıllarda kalan yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz’un yeni dijital dizide nasıl bir atmosfer oluşturacağı da merak ediliyor.