Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu partneri Serra Arıtürk’ten memnun!

Kadir Doğulu partneri Serra Arıtürk’ten memnun!

tarafından ker_def

Aşkın Tarifi isimli dizi Kanal D ekranında bu akşam ilk bölümü ile başlayacak. Dizinin eğlenceli bir hikayesi var. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ü başrolde buluşturan projenin fragmanları büyük ilgi görmüştü. Dizide Doğulu’nun partneri Arıtürk’ün ilk projesi olması da oldukça dikkat çekmişti.

Serra Arıtük ile iyi bir uyum yakalayan Kadir Doğulu, partneri hakkında şöyle konuştu: “İlk deneyimi olmasına rağmen, bu kadar ciddi bir projenin içerisinde, ona düşen görevi fazlasıyla yerine getiren, yetenekli, İstekli ve açık fikirli biri. Sizin dediğiniz gibi iyi anlaştık ve ekranlarda da böyle görünmesini isteriz. Partner olmak her anlamda uyumlu davranmayı gerektiriyor. Biz de bu uyumu yakaladığımız ve işe yansıttığımız için memnunuz.”

Fırat Şef olarak ekranda izleyeceğimiz Doğulu, oyunculuktan sonraki en büyük tutkusu olan aşçılık ile de hayranlarının karşısında olacak. Kadir Doğulu, “Fırat, Antepli ve iyi yemekler yiyerek, gerçek bir kültürün ve samimi bir ailenin içerisinde büyümüş. Aile işi olan restorancılık, mesleği olmuş ve kendisini geliştirmek için İstanbul’a gelip çok başarılı bir şef haline gelmiş. Fransız mutfağı konusunda uzman” diyerek karakterini anlattı.

Aşkın Tarifi dizisinin eğlenceli ve seyir zevki yüksek bir yapım olacağını ifade eden Kadir Doğulu, “İzleyen herkesi tüm dertlerinden uzaklaştıracak kadar samimi güzel bir hikaye bekliyor” diye konuştu.

Yönetmen koltuğuna Deniz Koloş’un oturduğu, proje yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı, senaryosunu Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan’ın yanı sıra Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.
Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk yeni projelerini anlattılar.