Ana sayfa Sosyal Medya Serra Arıtük, Kadir Doğulu ile aynı sette olmanın şansını yaşıyor!

Serra Arıtük, Kadir Doğulu ile aynı sette olmanın şansını yaşıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle bu akşam buluşacak olan Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu’nun partneri Serra Arıtürk oldu. Youtube videoları ile tanınan Arıtürk’ün, fragmanlarda Doğulu ile çok iyi bir enerji tutturduğu görüldü. Dizi hayranları da merakla yeni çifti bekliyor…

Yönetmen koltuğuna Deniz Koloş’un oturduğu, proje yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı, senaryosunu Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme aldığı dizi ile büyük fırsat yakaladı. Arıtürk, Aşkın Tarifi ile bir hayli öne çıktı ve izleyiciler de merakla performansını bekliyor.

Partneri Kadir Doğulu hakkında konuşan Serra Arıtürk, sette çok iyi anlaştıklarına değindi. Oyuncu, “Öncelikle; Kadir ile ilk tanıştığımız andan itibaren çok güzel bir muhabbetimiz oldu. Hem sette hem de kamera arkasında bana son derece destek oluyor. Tecrübelerini aktarmaktan hiç çekinmiyor. Buna ayrı bir zaman ve mesai de ayırıyor” diye konuştu.

Kadir Doğulu’nun tecrübesinden ve desteğinden olabildiğince faydalanmak istediğini belirten genç oyuncu, sette de çok eğlendiklerine değindi.

Serra Arıtük, Kadir Doğulu ile aynı sette olmanın şansını yaşıyor! 7

Arıtürk, şunları anlattı: “Bende tabi ki bu desteğinden ve yardımından olabildiğince çok faydalanmaya gayret ediyorum. Bunun yanında gerçekten çok eğlenceli de biri, o yüzden hem sette hem de beklerken çok eğleniyoruz. Hem kafa dağıtıyoruz hem de beraber konsantrasyon sağlıyoruz ve bu da bence çok güzel bir uyumumuz olduğu anlamına geliyor. Uyum zaten bu tarz projelerde şart ve kesinlikle çok önemli, eksikliğinde hemen fark edilen ve uyum olduğu zaman da hemen görünen ve insanı içine çeken bir unsur. Bizde bunu aslında en güzel şekilde yakalayabildiğimize inanıyoruz çünkü bu enerjiyi sette ortaya çıkıyor. O yüzden bu projede birbirimizle karşılaştığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.”

Arıtürk projede Naz Soyluer olarak izleyici karşısında olacak. Peki karakter nasıl birisi? İşte Serra Arıtürk’ün karakter ile ilgili sözleri:

“Naz Soyluer, kendine ait küçük bir dünyaya sahip, üstüne titreterek yetiştirilmiş, küçük bir ailesi olan, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, sırtını kimseye yaslamamaya gayret eden ve işini çok özenle yapan genç bir kadın. Yalnızlığını unutmak için mutfağa giriyor ve yemek aşkını keşfediyor. Mutfak; Naz için kendisini en özgür ifade edebildiği yer. Elinin lezzetini ve yeteneğini, gastronomi ile ilgili aldığı eğitimi birleştirerek ailesine yaslanmadan en yakın arkadaşı Şebnem ile ortak bir Fransız restoranı kuruyor. Restoranın sallantılı olduğu bir dönemde hayatına Fırat şef giriyor. Fırat şef; hem Naz’ın hayatına giriyor, hem de restoranın kaderini değiştiriyor. Dizide iki ayrı dünyaya ait insanın, ortak aşkları olan yemekle bir araya geldikleri ve bir arada kalma mücadelelerini izleyeceğiz.”