Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu’nun partner samimiyetine, Kara Sevda kıskançlığı hatırlatması!

Kadir Doğulu’nun partner samimiyetine, Kara Sevda kıskançlığı hatırlatması!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu’nun kendisi gibi oyuncu eşi Neslihan Atagül’le mutlu bir evliliği var. Çift magazin dünyasının parmakla gösterdiği çiftler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Özel hayatında ki mutluluğu ekranlarda yakalayan Doğulu, en son 2 sezon boyunca ‘Vuslat’ isimli TRT1 dizisinde yer almıştı ve Şubat 2020’den bu yana da dinleniyordu. Oyuncu, uzun bir süre ‘Aşkın Tarifi’ dizisine hazırlanma fırsatı buldu. Aşçılık üzerine ünlü bir şeften eğitimler alan Doğulu, oyunculuktan sonra en sevdiği mesleği de böylece bir dizide canlandırma olanağı bulmuş oldu.

Kadir Doğulu'nun partner samimiyetine, Kara Sevda kıskançlığı hatırlatması! 11

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Aşkın Tarifi’ dizisinde Serra Arıtürk ile kamera karşısına geçen Doğulu geçtiğimiz günlerde Instagram story’de partneri ile romantik denebilecek bir videosunu paylaştı.

Bu video da sosyal medyada epey tartışma yarattı. Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül hayranları bu paylaşımdan sonra ‘Biri Kadir’e evli olduğunu söylesin’ diyerek tepki gösterdi. Hatta birçok dizi takipçisi Doğulu’nun Kara Sevda dizisinin yayınlandığı dönemde eşi Neslihan Atagül’ü rol arkadaşı Burak Özçivit’ten kıskandığı günleri hatırlatan yorumlar bıraktı.

Kadir Doğulu'nun partner samimiyetine, Kara Sevda kıskançlığı hatırlatması! 12

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘Aşkın Tarifi’ dizisinde başrolleri paylaşan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün set dışındaki samimi halleri, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu’nun set dışında rol arkadaşıyla samimi görüntüler vermesinin yanlış olduğunu dile getirdi.

Kadir Doğulu'nun partner samimiyetine, Kara Sevda kıskançlığı hatırlatması! 13

Kadir Doğulu ise yoğun geçen çalışmalardan bunalmış olacak ki atıcılık yaparak stres attı. Yakışıklı oyuncu Instagram hesabından omzunda tüfekle fotoğrafını paylaştı, altına da ‘Ata sporu’ yazdı.

Kadir Doğulu'nun partner samimiyetine, Kara Sevda kıskançlığı hatırlatması! 14

Ancak bu fotoğrafına da tepki aldı. Sanatçının bir takipçisi fotoğrafın altına; “Her hangi bir canlıyı öldürmek üzere üretilmiş hiçbir alet spor olamaz kusura bakmayın’ notunu düştü. Takipçisinin bu yorumu da pek kişiden destek buldu.

Kadir Doğulu'nun partner samimiyetine, Kara Sevda kıskançlığı hatırlatması! 15