Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D dizisi Baht Oyunu yeni gözde oldu!

Kanal D dizisi Baht Oyunu yeni gözde oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yaz dönemi iki önemli dizi var… Bunlardan birisi Aşkın Tarifi, diğeri ise Baht Oyunu… Her iki dizi de izleyicisini buldu ve romantik komedi hikayeleri olarak öne çıktı. Aşkın Tarifi’nde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk bir araya geldi…

Baht Oyunu dizisinde ise Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisini başrolde izliyoruz. Her iki dizi de hem hikaye hem de oyunculuk performansları noktasında gayet başarılı işler olarak ortaya çıktı. Reytingler noktasında ise Baht Oyunu’nun Aşkın Tarifi’nden daha iyi sonuçlar almaya başladığını görüyoruz.

Cemre Baysel’in etkileyici performansı, Aytaç Şaşmaz ile sempatik bir dizi çifti olmaları Baht Oyunu’nu öne çıkartan konular oldu. Dizinin son bölümü de reytinglerde iyi bir çıkış yaptı.

Baht Oyunu’nun 13 Temmuz salı günü yayınlanacak olan 5. bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Yeni bölümden yeni bir fragman yayınlandı. Ada, Tuğçe ve Rüzgar’a ders vermeye çalışıyor! Dizide yine komik anlar ve eğlenceli sahneler sizleri bekliyor olacak. İşte Baht Oyunu 5. bölüm 2. fragmanı: