Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, İtalya’ya döner dönmez yine kalpleri kazanan hareket yaptı!

Can Yaman, İtalya’ya döner dönmez yine kalpleri kazanan hareket yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevgilisi Diletta Leotta ile Türkiye’ye gelen ve burada İtalyan sevgilisini ailesi ile tanıştıran Can Yaman İtalya’ya geri döndü. Uzun süredir İtalya’da yaşamına devam eden Can Yaman, kısa Türkiye tatilinde ailesi ve sevgilisiyle güzel anılar biriktirdi.

İstanbul ve Bodrum tatillerinin ardından İtalya’ya dönen oyuncuya ilgi yine yoğun oldu. Can Yaman İtalya’ya gider gitmez Roma’da İtalyan fanları ile bir araya geldi. Oyuncu sokakta karşılaştığı hayranlarına çok sıcak davranışlar sergiliyor. Bu durum da sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ortaya çıktı. Can Yaman’ın doğallığı ve sıcak tavırları ilginin artmasını da sağlıyor. Can, tekerlekli sandalyedeki bir hayranı ile de buluştu ve bu hareketi de takdir topladı.

2020 yılında Türkiye’de yayınlanan ‘Bay Yanlış’ dizisinden sonra İtalya’ya yerleşen oyuncu yeni bir hayata doğru adım atmıştı. İtalya’da geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve ülkeye her gittiğinde havaalanında izdihama sebep olan Can Yaman hayranlığı artarak sürüyor.

Can Yaman, İtalya'ya döner dönmez yine kalpleri kazanan hareket yaptı! 7

İtalya’da ‘Sandokan’ isimli bir dizi anlaşması yapan oyuncu ön hazırlıklarda da yer aldı. Ayrıca oyuncu, reklam filmleri çekti ve sosyal sorumluluk projelerine katıldı.

Bir süredir İtalya’da bulunan yakışıklı oyuncu, en son İtalyan bir makarna markasının reklam filmi ile gündeme geldi. Filmdeki performansı ile övgü aldı.
Yakışıklı oyuncunun başrol oynayacağı ve İtalya’da yayınlanacak ‘Sandokan’ dizisinin çekimlerine ise Kasım ayında başlanacak.

Dinlenmeye devam eden, yeni dizisi için enerji depolayan oyuncu sempatik tavırlarıyla hem İtalyanların hem de Türklerin gönlünde taht kuruyor.