Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D dizisinin final iddiasında son durum!

Kanal D dizisinin final iddiasında son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kenal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Baht Oyunu dizisinin reytingleri düşük gelmeye devam ediyor… Yaz döneminde başlayan ve çok beğenilen romantik komedi dizisinin durumunun ne olacağını da hayranlar sorgluyor.

Salı akşamları yayınlanan dizi, Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey’in yayına başlamasının ardından bir miktar daha izleyici kaybı yaşadı. Sosyal medyada da düşük reytingler sonrasında final iddiaları ortaya atıldı…

Ayrıca İçimizden Biri ve Ada Masalı isimli diziler de salı rekabetinde yer alan diğer yapımlar oldu. 4 dizi ile reyting rekabeti yapan Baht Oyunu’nun final iddiasına yönelik olarak endişeyle bekleyen hayranlara senaristten mesaj geldi…

Baht Oyunu dizisinin senaryosunu yazan Tunus Taşçı’nın bir final durumu olmadığı ve kendilerinde böyle bir bilgi bulunmadığı yönündeki mesajı tüm dizi hayranlarını rahatlattı.

Fakat kulislere yansıyan bilgiler farklı bir duruma işaret ediyor. Kanal D’nin dizi için 17. bölümde final kararı aldığı yönünde bilgiler geliyor. Dizinin 12 Ekim Salı günü itibari ile final yapması bekleniyor.