Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin bomba dizisi Üç Kız Kardeş’te planlar bozuldu!

Kanal D’nin bomba dizisi Üç Kız Kardeş’te planlar bozuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş isimli yeni Kanal D dizisi için beklentiler çok yüksek… Dizinin çekimlerine Ocak ayının başlarında başlanması planlanıyor. Ancak gelen haberler iki başrol oyuncusunun sorun yaşadığına işaret ediyor. Geçtiğimiz gün dizinin oyuncuları okuma provaları için bir araya geldi. Dizinin ekibinden ilk gelen fotoğraflar da hayralar tarafından büyük sevinçle karşılandı.

Ayvalık’ta çekimlerine yakın bir zaman içinde başlanacak olan dizide Dönüş karakterini canlandıracak olan Almila Ada, koronavirüse yakalanmıştı. Dizinin bir başka önemli ismi Veda Yurtsever de yine aynı sorun ile yüzleşti… Bu iki ismin yanı sıra bir başka başrol oyuncusundan da koronavirüs haberi geldi.

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Özgü Kaya, yeni dizisine hazırlandığı sırada koronavirüse yakalandı. Almila Ada’dan sonra bir başka başrol oyuncusunun daha aynı sorun ile yüzleşmesi ekibin planlarını da bozdu.

Kanal D'nin bomba dizisi Üç Kız Kardeş'te planlar bozuldu! 7

Süreç Film tarafından uzun süredir hazırlanan dizide Reha Özcan ile İclal Aydın ikilisini yeni dizi partneri olarak izleyeceksiniz. İclal Aydın’ın çok satılan Üç Kız Kardeş isimli romanında uyarlanan yeni Kanal D dizisinde etkili bir kadro buluştu.

Anne ve babaları ile Ayvalık’ta sakin bir çocukluk dönemi geçiren Türkan, Derya ve Dönüş isimli kızların hayata atılmaları ile başlarına gelen olaylar dizide anlatılacak.

Hikayesi ile izleyicileri sarması beklenen Kanal D’nin yeni dizisinde koronavirüs sorunları nedeniyle çekim takvimi etkilendi ve bu durum yayınların da gecikmesine neden olacaktır.