Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan reytingleri süpürdü, Kalp Yarası’nda küçük yükseliş bile sevindirdi!

Alparslan reytingleri süpürdü, Kalp Yarası’nda küçük yükseliş bile sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting yarışında her hafta benzer durumlar ile karşılaşıyoruz. TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yine birincilikleri kimseye bırakmadı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin etkileyici hikayesi ve başarılı atmosferi dizi hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Oyunculuk performansları ile de göz dolduran yapım, 8. bölümüyle ekrandaydı ve 27 Aralık akşamı tüm kategorilerde reytinglerin birincisi oldu. Başladığından bu yana birinciliği bırakmayan dizi sadık izleyici kitlesi sayesinde zirvede yer alıyor.

Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen ikinci dizisi ise Yasak Elma olmaya devam ediyor. Fox TV’nin beşinci sezonda da izleyicileri memnun eden dizisi için her şey yolunda gidiyor. Reytingler zaman zaman bir miktar gerilese de dizinin hikayesi yine sürükleyici. 27 Aralı’ta yayınlanan 126. bölüm tüm kişiler ve AB gruplarında üçüncü olurken, ABC1’de ise ikincilik geldi.

Show TV’nin sevilen dizisi Üç Kuruş, dokuzuncu bölümüyle yayınlandı ve yine geçtiğimiz haftalara benzer reytingler geldi. Tüm kişilerde beşinci olan dizi, AB ve ABC1’de ise günü altıncılıkla tamamladı.

Alparslan reytingleri süpürdü, Kalp Yarası'nda küçük yükseliş bile sevindirdi! 6

atv’nin Kalp Yarası dizisi ise rakiplerine göre daha düşük reytingler elde ediyor. Özellikle tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde gelen reytingler ile yoluna devam eden Kalp Yarası, 26. bölümüyle bir miktar yükseliş yaşadı.

Tüm kişilerde sekizinci olan dizi, AB’de ise günü on üçüncü olarak tamamladı. Dizinin ABC1’de on ikinci sırada olduğunu belirtelim.

Kalp Yarası hayranları ufak bir yükselişte bile bu durumdan çok memnun oluyor, çünkü dizide reytingler bir miktar daha düşer ise işler sıkıntıya girecektir.