Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin çok iddialı dizisi iki ayrılıkla sezon finali yapıyor!

Kanal D’nin çok iddialı dizisi iki ayrılıkla sezon finali yapıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 15. sezonu tamamlamak üzere olan Arka Sokaklar dizisinde veda hazırlığı var… Dizinin şimdiye kadar 593.bölümü yayınlandı ve Türk televizyon tarihi için bu bir rekor… 15 sezondur ekranda olan diziden iki önemli ismin ayrılacağı haberleri de kulislere düştü.

Arka Sokaklar dizisi 18 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 594. bölüm ile birlikte 15.sezonu tamamlayacak. Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı diziden iki genç oyuncunun ayrılacağı ortaya çıkmıştı.

Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliha karakterinde Yüsra Geyik ile yine aynı karakterin oğlu Tekin olarak hikayede 15 yıldır yer alan Onur Bay veda edecek. Arka Sokaklar dizisi 15. sezonu 2 ayrılıkla sarsılırken, daha önce de Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel ekibe veda etmişti. Peki dizinin sezon finalinde neler yaşanacak?

Kanal D'nin çok iddialı dizisi iki ayrılıkla sezon finali yapıyor! 7

Yine heyecanlı bir sezon finali izleyeceksiniz. Rıza Baba ve Ali’nin de olduğu adliye basılıyor!

Rıza Baba ve Ali, elleri kelepçeli halde duruşmadayken silahlı adamlar adliyeyi basıyor. Bu haberi duyan ekip hemen adliyeye gidiyor. Adamlar adliyede çatışıyor. Ölen ve yaralanan polis anonsu ekibi tedirgin ediyor.

Uyuşturucu Baronu Ferhat, rehin tuttuğu Savcı Faruk’a karşılık el koyulan mallarını istiyor. Engin Müdür ve Başak, Aycan’ın kaçırttığı bebeklerinin acısını yaşıyorlar. Mesut, oğlu Tunç ile Mazlum’u yanan mekandan çıkartmak için alevlerin ortasına atlıyor. Selin ve diğerleri çaresizce mekan dışında çırpınıyorlar.