Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 15 Haziran Salı 202. bölüm fragmanı izle

Emanet 15 Haziran Salı 202. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizilerinden Emanet, final haftasına başladı… 14 Haziran Pazartesi akşamı dizinin 201. bölümü yayınlandı. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin sezon sonuna doğru hikaye iyice karışmış ve heyecan da yükselmişti.

Kevser ve İkbal’in ölümlerinin ardından gelişen olaylar Yaman’ı zor durumda bıraktı. Kime inanacağını şaşıran, ne karar vereceği konusunda sıkıntıya düşen Yaman, Seher’i de adeta imtihandan geçirdi. 15 Haziran Salı akşamı 202. bölümü yayınlanacak olan Emanet dizisinde önemli gelişmeler yaşanacak. Yaman tutuklanıyor. Dizinin 202. bölümünden ilk görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

201. bölümde yaşananlara gelirsek; Seher ile Yaman yüzleşmesi de çok sert oldu. Yaman’a tokat atan Seher, “Ablanın katili benim” sözlerine sert çıktı. Yaman’a “Yeter sus” diye bağıran Seher’in yaşam ile bağları hızla kopuyor… Seher, “Yaşamım da ölümüm de senin elindeymiş. Ölsem gözüm açık kalmadan bırakıp gidermişim bu dünyayı” şeklindeki sözleriyle de Yaman’ın kalbine işledi.

Yaman yaşadıklarına isyan ediyor. Seher, parmağındaki yüzüğü çıkarmaya çalışıyor. Ablasının öldüğü gün Yaman’ın konakta olmadığını hatırlıyor ve “Yalan söylüyor” diyerek de gerçeklerin farklı olabileceğini görmeye başlıyor.

İşte bugün yayınlanan 201. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül 2020 tarihinden bu yana devam ediyor ve büyük bir yol kat etti. Dizinin hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluştuğunu hatırlatıyor ve 18 Haziran Cuma günü 205. bölümde sezon finali yapılacağını da tekrar belirtiyoruz.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.