Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin çok iddialı dizisinden veda kararı geldi!

Kanal D’nin çok iddialı dizisinden veda kararı geldi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında bu sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak ortaya çıkan ve büyük başarılar da kazanan Camdaki Kız dizisini veda etmeye hazır mısınız? Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanında senaryolaştırılan dizi, kısa sürede büyük başarı kazandı.

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun Kırmızı Oda dizisindeki muhteşem uyumu sonrasında Camdaki Kız dizisinde de buluşması büyük bir etki oluşturdu. Nalan ve Sedat’ın hikayesini izleyiciler tutuklu kaldı. Şimdiye kadar 8 bölümü yayınlanan dizi reytingleriyle de birinciliklerin abonesi oldu. Camdaki Kız, sosyal medyada da geniş bir izleyici grubu tarafından desteklenen bir yapım konumunda.

Ancak veda vakti de geldi. Kanal D, dizinin 9. bölümü ile birlikte ekrana veda kararını verdi. Ancak bu veda yaz aylarını kapsıyor. Camdaki Kız, yaz arası verdikten sonra ikinci sezonu ile tahminen Eylül ayından itibaren yoluna devam edecek. Sezon finalinde ise Nalan ile Sedat’ın düğünlerinin olup olmayacağı herkesin merakını süslüyor.

Camdaki kız dizisinin sezon finalinden ilk fragman yayınlandı. Nalan ve Sedat’ın düğün zamanı yaklaşırken köşkte ilginç olaylar olmaya başlıyor. Muzo, Nalan’ın içindeki iyi niyeti görüp ona destek olmaya devam ederken Nalan’ın annesi, kızının mutlu olamayacağını düşünerek düğün ile ilgili Muzo’ya şoke eden bir düşüncesinden bahseder. Feride Hanım, Muzo’yu arayarak düğünün yapılıp, yapılamayacağı hakkında konuşmak istediğini söyler.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de izleyicileri ile bu sezonun son buluşmasını gerçekleştirecek. 3 aylık yaz arasında izleyicilerin diziyi çok özleyecekleri kesin…