Ana sayfa Sosyal Medya Cam Tavanlar daha başlamadan sosyal medyadan rüzgarını aldı!

Cam Tavanlar daha başlamadan sosyal medyadan rüzgarını aldı!

tarafından ker_def

Cam Tavanlar dizisi yaz sezonunun merakla beklenen yapımlarından birisi oldu. Dizinin hikayesi izleyicilerin merakını süslüyor. Ayrıca başrolde buluşan Kubilay Aka ile Bensu Soral uyumu da yayınlanan fragmanlardan anlaşılıyor. İki başarılı oyuncunun yüksek enerjilerinin diziye güçlü şekilde yansıyacağını da kamera arkası görüntülerine bakarak anlayabilirsiniz.

Show TV’nin Ojo Pictures imzalı dizisi ‘Cam Tavanlar’ için geri sayım sürerken diziden Afiş Çekimi Kamera Arkası yayınlandı. Sosyal medyada hayranlardan geniş bir ilgi gören Cam Tavanlar ile ilgili binlerce mesaj paylaşılıyor. Kamera arkası görüntülerine de ilgi büyük oldu.

Başrollerinde genç kuşağın gözde oyuncuları Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı dizi, yaz sezonunda izleyenlerin içini ısıtacak romantik ve farklı bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

“Cam Tavanlar bir an önce başlasın” diye mesaj yazan hayranlar, sosyal medya platformlarında 9 Haziran Çarşamba gününü iple çektiklerini ifade ediyorlar.

Show TV’nin yine çok konuşulacak bir işe imza attığı belirten bir dizi hayranı, “Çukur bitiyor ama Cam Tavanlar ile avutacağız kendimizi, başlasa da izlesek” diye yorum bıraktı. Afiş çekiminin kamera arkası görüntüleri çok sempatik ve diziye olan sıcaklığı artıracaktır.

Dizinin birbirinden ilgi çekici karakterlerinin karşı cins hakkındaki düşüncelerinden kesitler sunulduğu tanıtımda, kadınlar ve erkekler arasında yaşanacak sert rekabetin de sinyalleri veriliyor.

Kerem Çatay ve Ömer Özgüner yapımcılığındaki ‘Cam Tavanlar’ın senaryosu Meriç Acemi’nin kaleminden çıkarak Fehmi Öztürk’ün rejisiyle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi başarılı isimler yer alıyor.

‘Cam Tavanlar’, 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.