Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisine finalden önce bir ünlü isim veda etti!

Savaşçı dizisine finalden önce bir ünlü isim veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dün akşam 108. bölümü yayınlanan dizinin final yapacağı duyurulmuştu. 5. sezona geç başlayan ve reytingleri de bir hayli düşük gelen dizi için artık sona yaklaşıldı…

Savaşçı dizisi 109. bölümü ile birlikte 12 Haziran Cumartesi günü son kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Tamer Karadağlı rüzgarı ile başlayan ve 12’den fazla yeni karakterin katıldığı dizinin bir türlü izleyici ilgisini yeniden çekememesi dikkatlerden kaçmadı.

Fox TV’nin final kararına dizi hayranları çok üzülse de bu reytinglerle yapımın devam etmesi pek de gerçekçi değildi. Savaşçı dizisi vedaya doğru giderken, dün akşam yayınlanan 108. bölümde de duygu dolu anlar yaşandı.

Kavak Yelleri dizisinde Ali karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Ali Tarık Fındık, Arka Sıradakiler’de Kenan Aras olarak beğeni toplamıştı. Oyuncu, son olarak ise 2017 yılından bu yana Savaşçı dizisinin kadrosunda bulunuyordu.

Savaşçı dizisine finalden önce bir ünlü isim veda etti! 7

Ali Tarık Fundık Uzman Çavuş İlyas karakteri ile hikayede yer aldı ve 108. bölüm final sahnesinde hayranlarını üzdü. İlyas karakterinin vurulması hayranları üzerken, karakterin finalden önce vedası da hüzünlendirdi.

Ali Tarık Fındık, Savaşçı dizisinin finalini göremeden ayrılırken, dizi hayranları da çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu belirten yorumlarda bulundu.

Finale giderken İlyas karakterinin ölmesi izleyicilerin eleştirilerine neden oldu. Dizinin final yapmasından da rahatsız olan izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Fox TV’ye sesleniyor ama bu çabaların bir faydası olması beklenmiyor. İşte İlyas karakterinin veda anları: