Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin gurur kaynağı Yargı, çok sağlam oyuncularla yoluna devam ediyor!

Kanal D’nin gurur kaynağı Yargı, çok sağlam oyuncularla yoluna devam ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D dizisi Yargı, hiç kuşkusuz kanalın bu sezon ekrana getirdiği en iyi dizi oldu. Hatta sadece Kanal D’nin değil tüm kanallar arasında da en iyi denilebilir. Yargı’nın başarısının sırrı çok güçlü hikayesi. Güçlü karakterleri ve oyuncularıyla da dikkat çeken Yargı, yine çok yetenekli bir oyuncuyu bünyesine katarak adımlarını daha da sağlamlaştırdı.

Kanal D’de bu sezon ekrana gelmeye başlayan Yargı, yetenekli senarist Sema Ergenekon’un kaleminden çıkıyor. Uzun hazırlık süreci hikayesi ortaya çıkan Yargı, doğru başrol oyuncuları seçimi ve çok yetenekli isimlerde oluşan oyuncu kadrosuyla “başarılı dizi” matematiği için gerekli tüm bileşenleri bir araya getirdi ve zirveyi tutturdu.

Yargı’nın oyuncu kadrosu çok güçlü. Başrollerdeki Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yanı sıra Yargı’da Uğur Polat, Uğur Aslan, Mehmet Yılmaz Ak, Hüseyin Avni Danyal, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar gibi çok usta isimler yer alıyor.

Kanal D'nin gurur kaynağı Yargı, çok sağlam oyuncularla yoluna devam ediyor! 7

Kanal D’nin iddialı dizisi oyuncu kadrosuna eklediği çok yetenekli yeni bir isimle daha da güçlendi. Ekranların en usta karakter oyuncularından biri olan Nergis Öztürk, Yargı’nın kadrosuna katıldı. Öztürk, Yargı’da Onur Durmaz tarafından canlandırılan Engin’in avukat teyzesi Seda’yı canlandıracak.

İzleyiciler, bugüne kadar birçok dizide rol alsa da Nergis Öztürk’ü en çok, Avlu’dan tanıyor. Yayınlandığı dönem gündem olan Avlu dizisine sonradan dahil olan Öztürk, hapishane müdürü Zerrin’i canlandırmıştı. Nergis Öztürk, kardeşinin intikamını almak amacıyla hapishanele gelen ve gerçek bir psikopat karakter olan Zerrin’i çok başarılı canlandırmıştı. Öztürk, bu dizideki performansıyla izleyicilerin hafızasına kazınmıştı.

Başarılı oyuncu şimdi de Yargı dizisinde yeteneğini döktürecek. Canlandırdığı sert karakterlerle bilinen Nergis Öztürk yine çok dişli ve kurt bir kadını canlandıracak.