Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç’tan beslenme tüyoları!..

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç’tan beslenme tüyoları!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Şu an ekranlarda bir projede yer almayan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç en son, Raisa-Vanessa Sason kardeşlerin kadın giyim markası Raisa Vanessa’nın reklam filmi için kamera karşısına geçmişti.

Marka için macera filmi gibi bir reklam filmi çeken Berrak Tüzünataç filmde kusursuz fiziğini de gözler önüne serdi. Aslıhan Doğan Turan’ın Youtube kanalındaki programına konuk olan Berrak Tüzünataç programda beslenme alışkanlıklarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Aslıhan Doğan Turan’ın sorularını samimiyetle yanıtlayan Berrak Tüzünataç, 2012 yılında New York’a gittiğini ve orada glutensiz beslenme ile tanıştığını söyleyerek o günden bu yana glutensiz beslendiğini ifade etti.

Yakın dostu Özge Özpirinçci’nin ‘glutensiz’ kelimesini ilk defa kendisinden duyduğunu da belirten Berrak Tüzünataç, “Özge, ‘glutensiz’ terimini ilk defa benden duymuştur, ülkede ilk beslenme devrimini ben yaptım, çok lezzetli bir makarna benim bedenimden daha değerli değil.

2012 sonlarından itibaren glutensiz besleniyorum, İtalya’ya gitsem tabii ki makarna yerim ancak onun dışında ağzıma sürmem” açıklamasını yaptı.

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç'tan beslenme tüyoları!.. 7

Programda özel hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulunan Berrak Tüzünataç, bir ilişkisinin olmadığını söyledi. Moda konusunda da konuşan güzel oyuncu, “İnsan kendini iyi tanımalı, neyi iyi taşıdığını bilmeli, ben yüksek kadın enerjisi olan birisiyim o nedenle aşırı feminen kıyafetlerden uzak dururum” açıklamasını yaptı.

Berrak Tüzünataç kendisini en mutlu eden şeyin anlaşılmak olduğunu belirtirken, kandırıldığını fark ettiği zamanlarda ise çok mutsuz hissettiğini söyledi.

Berrak Tüzünataç’ın konuk olduğu, Aslıhan Doğan Turan’ın YouTube kanalındaki programının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;