Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı’daki minik rol arkadaşlarını çok özlemiş!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı’daki minik rol arkadaşlarını çok özlemiş!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi Fox TV’nin sevilen dizisi ‘Sen Çal Kapımı’nın setinde tanıştı ve arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü.

Sen Çal Kapımı dizisi geçtiğimiz aylarda 50. bölümü ile final yaptı. İkilinin aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Boş zamanlarını birlikte geçiren çift magazin basınının da yakın kadrajında.

Sen Çal Kapımı dizisinin çiftin hayatında özel bir yeri var. Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti dizide kızları ‘Kiraz’ karakterini canlandıran minik oyuncuyla bir araya geldi ve eğlenceli anlarını instagram hesaplarından takipçileriyle de paylaştı.

Dizinin final sezonunda çiftin kızı ‘Kiraz’ rolüyle Sen Çal Kapımı’ma dahil olan minik oyuncu Maya Başol sempatikliğiyle herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Erçel ve Bürsin ikilisi de kısa sürede minik kızın hayranları arasında yerini aldı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı'daki minik rol arkadaşlarını çok özlemiş! 9

Hande Erçel Maya Başol ile bir araya geldiği anları, ‘Kavuştuk çörek otumla’ yazarak paylaştı.  Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi dizinin devam ettiği sırada da minik oyuncuyla çok iyi anlaşıyorlar ve bu anlarını sık sık sosyal medyadan paylaşıyorlardı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı'daki minik rol arkadaşlarını çok özlemiş! 10

Dizi final yaptıktan sonra ilk kez bir araya gelen üçlü hem hasret giderdi hem de eğlenceli vakit geçirdi. Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftinin sosyal medyadaki bu paylaşımları hayranlarını da mest etti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı'daki minik rol arkadaşlarını çok özlemiş! 11