Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Hekimoğlu final kararının anlamı çaresizlik!

Kanal D’nin Hekimoğlu final kararının anlamı çaresizlik!

tarafından ker_def

Hekimoğlu dizisinde son 8 bölüme girildi. Dizi hayranları üzgün ama Kanal D’nin de 3. sezonu göze alamayacağı net…Çünkü dizi dünyasında öyle bir yarış başladı ki, adeta bu yeni bir dönemin işareti gibi… Artık TRT1 dahil tüm kanallar iyi biliyor ki, çok iddialı yapımlar ile izleyicileri ekranda tutamazlar ise yakın zaman içinde dijital platformlar üstünlüğü ele alacak. Bu da televizyon kanallarının düşüşü anlamını taşıyor.

Hekimoğlu dizisi de Kanal D ekranında çok büyük umutlarla başlayan bir yapımdı. Hatta televizyonda dizi izlemeyi bırakan bir kitleyi ekrana taşıdığı bile biliniyor… Ancak ikinci sezonunda dizinin reytinglerinin düşük gelmesi hesapları alt üst etti. ABD’de çok ilgi gören House MD uyarlaması olan dizi, kendine has bir konsept oluşturmayı da başardı.

Timuçin Esen’in başarılı Ateş Hekimoğlu performansı ile akıllara yazıldığı dizide çok da iyi bir oyuncu ekibi kuruldu. Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay işlerini layıkıyla yerine getirdi. Ancak Kanal D’nin diziye şimdiye kadar verdiği büyük desteği de unutmamak lazım.

Kanal D, 3. sezonu düşünemezdi. Zaten zar zor ayakta duran Hekimoğlu, gelecek sezonda da devam etse ilgi daha da azalır ve dizi kısa sürede başlayıp bitebilirdi. İkinci sezonunda yani diziyi seven kitle için zirvedeyken yapımı bitirmek Kanal D adına daha mantıklı bir karardı. Dizi hayranları için şimdi tek çıkış noktası projenin dijital platformlarda devam ettirilmesi olabilir. Böyle bir adım şimdilik yok ama olursa da kimse şaşırmaz.

Hekimoğlu başka bir kanalda olsa belki de bu kadar uzun sürmeyebilirdi. 42 bölüm yayınlanan diziden geriye 8 bölüm kaldı. Finale doğru da izleyiciler son bölümlerin keyfini çıkartacak.

Hekimoğlu 30 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 43. bölümünde yine heyecan çok yüksek olacak. Yeni bölümden detayları ve yeni fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Memoli ve Ateş ve bir vaka için karşı karşıya geliyor. Durumu kritik olan bir hasta için ekip içinde tartışma çıkıyor. Ateş ve Memoli iki farklı uçtadır. Hasta ölüm kalım savaşı verirken, doktorlar tarafında da işler pek yolunda değildir.