Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin iddialı dizisi Üç Kız Kardeş’in başına gelen büyük şanssızlık!

Kanal D’nin iddialı dizisi Üç Kız Kardeş’in başına gelen büyük şanssızlık!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanalların sezon ortasında bile yeni diziler için hummalı çalışmaları sürüyor. Biri biten biri başlayan diziler arasında iddialı projeler birbirini kovalıyor. Son dönemde dizileriyle adından söz ettirmeyi yeniden başaran Kanal D, geçtiğimiz sezonlarda hüsran yaşatan yapımlara imza atmıştı.

Şu sıralar iddialı bir projesinin hazırlıkları süren kanal için heyecanlı bir bekleyiş vardı. Fakat daha çekimleri başlamadan yaşanan bir talihsizlik, projenin başlama tarihini de ileriye attı!

Dizi setlerinde koronavirüs nedeniyle yaşanan süreç, kimi zaman aksamalara sebep olmakta! Oyuncular ve ekipten koronaya yakalananlar karantinaya alınırken, bir süre çekimlere ara veriliyor.

Kanal D’in yeni ve iddialı dizisi Üç Kız Kardeş ile ilgili haberler medyada yer aldığından beri meraklı bir bekleyiş var. Zira İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli kitabından dizinin uyarlanması merakı da artırmakta.

Kanal D'nin iddialı dizisi Üç Kız Kardeş'in başına gelen büyük şanssızlık! 8

Ayrıca dizide İclal Aydın’ın da oyuncu olması, proje ile ilgili heyecanı da katlıyor. Kanal D’nin 2022 yılı sürprizi olarak görülen Üç Kız Kardeş’in iddiası büyük! Fakat dizinin başrol oyuncularının koronaya yakalanmış olması, diziyle ilgili çekim takvimini de değiştirdi!

Ayvalık’ta anne ve babası ile yaşayan 3 kız kardeşin, büyümeleri ve başlarına gelen olayların anlatıldığı dizinin hazırlık aşamasındaki bu talihsizlik, ekrana gelme sürecini de etkiledi!

Kanal D'nin iddialı dizisi Üç Kız Kardeş'in başına gelen büyük şanssızlık! 9

Süreç Film imzalı dizinin yakın zamanda Ayvalık’ta çekimlerine başlanacaktı ama oyunculardan Veda Yurtsever ve Almila Ada’nın koronavirüse yakalanmasıyla birlikte çekimler gecikti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre dizinin yönetmeni Eda Teksöz’ün de yine aynı sorun ile uğraştığı ifade ediliyor. Dizide, Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever rol alıyor ve samimi ve sıcak aile ilişkileri konu ediliyor.

Yönetmen ve bazı oyuncuların koronavirüse yakalanmasıyla birlikte Üç Kız Kardeş dizisinin daha başlamadan başına gelen şanssızlık, projenin yayın tarihini de geciktirdi.

Son gelen haberlere göre ise dizinin senaryo okuması için oyuncuların buluşması, karantina süreçlerinin de bittiğini gösterdi. Dizinin Ocak ayında ekrana gelmesi bekleniyor ama tarihi henüz net değil…