Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nın ardından Alp Navruz’dan yeni karar! Hayranları biraz üzülecek!

Ada Masalı’nın ardından Alp Navruz’dan yeni karar! Hayranları biraz üzülecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fahriye Hanım ve Kızları dizisinde oynadıktan sonra yıldızı parlayan bir isim oldu Oyuncu Alp Navruz. Sonrasında Elimi Bırakma ve Zümrüdüanka dizileri ardı ardına geldi ve oyuncunun kariyerinde bambaşka bir süreç başladı.

Bu başarılı kariyer gidişi, bu kez izleyenleri bambaşka bir süreçle tanıştırdı! Alp Navruz hayranları onu dramın dışında Ada Masalı dizisiyle romantik komedi hikayesinde izleme şansını yakaladı. Başarılı oyuncu, bu kez Ayça Ayşin Turan ile başrolde yer aldı.

Turan ile birbirlerine ekran partneri olarak çok yakıştırıldılar. İkilinin yaz sezonunda başlayan ve Star TV’de yayınlanan dizisi, sezonda da devam etti ve geçtiğimiz haftalarda reytingleri düşünce kanal tarafından 25. bölümde veda etti.

Dizi her ne kadar ekranda aldığı reyting oranlarıyla kanalı tatmin etmemiş olsa da sosyal medyada güçlü bir desteğe sahipti. Fakat ne yazık ki Sen Çal Kapımı gibi şanslı olamadı ve sosyal medya rüzgarını arkasına almış olsa da kanal tarafından gözden çıkarıldı!

Ada Masalı'nın ardından Alp Navruz'dan yeni karar! Hayranları biraz üzülecek! 8

Dizinin hayranlarının hakkını bu noktada teslim etmek gerek! Sosyal medyada hem final yapmaması için büyük destek verdiler hem de her bölüm diziye ilgiyi yüksek tutmak için çabaladılar. Etkileşimi güçlü olsa da ne yazık ki final kararına bir etkisi olmadı!

Yine de yaşatılan bu destek, dizinin başrollerinden olan Alp Navruz’un da gözünden kaçmayan önemli bir detaydı. Navruz, konuyla ilgili olarak sosyal medyadaki bu destek için “Tabii ki ilgi görmek hoşumuza gidiyor. Buradan sizin aracılığınız ile izleyicilerimize teşekkür ediyorum. Çok destek oldular dizi boyuncu, hala da devam ediyorlar” dedi. Oyuncu, bu sözleri ile hayranların verdiği emeğe dikkat çekti ve onlara haklarını teslim etti.

Bu arada Ada Masalı dizisine yurt dışından da ilgi büyük. Dizinin başka ülkelere de satıldığı biliniyor. Alp Navruz’un Ada Masalı dizisinden sonra yeni projesi de şimdiden merak konusu.

Ada Masalı'nın ardından Alp Navruz'dan yeni karar! Hayranları biraz üzülecek! 9

Bir süre dizilerde olmayacak!

Oyuncunun hayranları, onu yeni bir dizide görmek için sabırsızlanmakta. Ancak arka arkaya dizilerde yer alan oyuncu, anlaşılan bir süre ekranda olmayacak!

Hayranlarını biraz üzecek bu haber ama Alp Navruz, İzmir’de çekilen Ada Masalı dizisinin ardından bir süre dinleneceğini belirtti. Oyuncu, gelen teklifler olmasına rağmen görüşmeler sürse de biraz geri çekilme kararında! Navruz, “Şu an dinlenmeyi tercih ediyorum. Yoğun bir süreçten geçtim ve yazın çalışmak gerçekten zormuş. İzmir’de özellikle. Bu süreci atlattığım için şu an dinlenmeyi hak ettiğimi düşünüyorum” açıklamasını yaptı.