Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin ikinci yazlık dizisi gümbür gümbür geliyor!

Kanal D’nin ikinci yazlık dizisi gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yazlık dizilerin ekrana gelmeye başlaması izleyiciler için yeni alternatifler ortaya çıkarmıştı. İlk olarak geçtiğimiz hafta Aşkın Tarifi isimli dizinin yayın hayatına başlamasına şahit olduk. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk ikilisinin başrolünde olduğu dizi eğlenceli hikayesi ve farklı konsepti ile ilgi gördü.

Yemek yarışmalarına son dönemde ilgi gösteren birçok izleyici, yemek kültürü ile romantik komediyi bir arada buluşturan Aşkın Tarifi’ne tutuklu kaldı. Kanal D ekranlarında yaz ekranının ikinci dizisi de başlıyor. Baht Oyunu isimli yeni dizinin tanıtımları büyük ilgi gördü.

Kanal D'nin ikinci yazlık dizisi gümbür gümbür geliyor! 8

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisini başrolde buluşturan dizinin kadrosunda önemli isimler de var. Baht Oyunu eğlenceli bir hikaye ve dikkat çekici oyuncularla geliyor… Dizinin ilk bölümü 15 Haziran Salı günü yayınlanacak ve her hafta salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Kanal D'nin ikinci yazlık dizisi gümbür gümbür geliyor! 9

Baht Oyunu 1. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı yeni dizisi “Baht Oyunu” yarın akşam 20.00 Kanal D’de başlıyor!

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D’de! Dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.