Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret hayranları her bölüm final olacakmış endişesi yaşıyor!

Kefaret hayranları her bölüm final olacakmış endişesi yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kefaret, yolculuğuna pazar akşamları devam ediyor. Hikayesi ile büyük dikkat çeken, oyunculuk performanslarıyla da övgü alan dizinin 30. bölümü de geride kaldı. Akıbeti henüz netleşmeyen Kefaret dizisinde 31. yeni bölüm 20 Haziran Pazar akşamı yayınlanacak.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisinin hikayesinde olaylar fazlasıyla karıştı. Sinan ile Zeynep ilişkisi bozuldu. İzleyicilere göre bunun sebebi Sinan’ın Zeynep’in duygularını hiçe sayması ve biraz da Münevver karakterinin katkısı var…

Dizi hayranları son haftalarda herkese kırılan ve iyice bunalıma doğru sürüklenen Zeynep yerine eski neşeli ve güven dolu karakteri istediklerini belirten yorumlar da yapıyor. Senariste mesaj yollayan hayranlar, “Zeynep ile Sinan’ın arası çok açılmasın, senarist bizi duyun” diye yorumlar yapıyor.

Dizide Sinan ile Zeynep’in önce küsüp sonra barışmasına alışık olan hayranlar, yakında yeniden bir araya geleceklerini de düşünüyor. Dizi hayranlarını ise final korkusu sardı.

Akıbeti henüz netleşmediği için Kefaret hayranları ikinci sezonun olmayabileceği yorumlarını yapıyor. Fox TV’nin diziyi devam ettirip ettirmeyeceği konusu henüz netleşmedi. Bu yüzden de Kefaret hayranları her bölümü final mi olacak endişesi ile izlemeye devam ediyor.

Dizinin final yapmasını istemeyen hayranlar, ikinci sezonda hikayenin daha ilginç hale getirilebileceği düşüncesinde. İşte Kefaret dizisinin 20 Haziran Pazar günü yayınlanacak olan 31. bölüm fragmanı: