Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin Yargı dizisinde aşkın ilk izleri ortaya çıktı!

Kanal D’nin Yargı dizisinde aşkın ilk izleri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi Kanal D ekranında çok başarılı bir şekilde devam ediyor. İlk 7 bölüm yayınlandı ve dizi hayranlarını çok etkileyen bir senaryo var. Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan senaryo ilerledikçe dizi hayranları hikayeye daha çok sarıldı.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide, Ceylin ile Ilgaz karakterlerinin güçlü işbirliğini izliyoruz. Sırf yalan söylememek adına Ilgaz ile Ceylin’in önceki bölümde evlenmeleri de izleyenleri fazlasıyla şaşırttı.

Tabii ki bu bir formalite evliliği. Ancak ikisinin arasında aşkın başlayacağına yönelik ilk işaret de geldi. Yargı dizisinin 7 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan 8. yeni bölümünde Ilgaz’ın Ceylin’e yönelik olan duygusal konuşması dikkat çekiyor.

Ilgaz, “Kendine zarar verecektin, anlamıyorum, anlamaya çalışıyorum Ceylin. Korktum” diye konuştu. Bu sözler duygusallığın ilk işareti olarak algılandı. Yargı dizisinde Ceylin ile Ilgaz arasında artık farklı bir ortamın oluşması bekleniyor.

İki karakter arasında başlayacak olan yakınlaşma Yargı dizisinde hikayenin nasıl ilerleyeceğini anlatıyor.

Ceylin ile Ilgaz’ın duygusal anlarda birbirlerine sarılmaları da aşkın ilk işaretleri olarak algılandı.

Birçok dizi hayranı fragmanı birkaç kez izlediğini belirten yorumlar yaptı. Bir izleyici, “Ilgaz ‘korktum’ dediği zaman kalbimi bıraktım” yorumunda bulundu. Her bölümde Ilgaz karakterine biraz daha hayran olduklarını belirten dizi hayranları, duygusal konuşmadan çok etkilendiklerini belirtiyor.

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in başarılı performansları yeni bölümde yine bir birincilik gelmesini sağlayacak mı? Dizi, önceki hafta Teşkilat’ı AB ve ABC1 kategorilerinde geride bırakmıştı. Bakalım 8. bölümde yine benzer bir başarı gelecek mi? İşte Yargı dizisi 8. bölüm 2. fragmanı: